reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Z tego co wiem to zazwyczaj się podnosi któraś dziewczyna chyba miała podobnie.Ja na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?
Kalinova
Ale wysyp chłopców
Jak byłam na warsztatach i były też inne ciężarówki, to w brzuszku każdej był chłopczyk, wojna idzie czy co jakby to powiedziała mojej świętej pamięci prababcia . My teraz mamy zagwostkę co do imienia i czekam do środy kiedy będzie w końcu wynik z pappy i czas umawiać połówkowe.
Jak byłam na warsztatach i były też inne ciężarówki, to w brzuszku każdej był chłopczyk, wojna idzie czy co jakby to powiedziała mojej świętej pamięci prababcia . My teraz mamy zagwostkę co do imienia i czekam do środy kiedy będzie w końcu wynik z pappy i czas umawiać połówkowe.
Gratuluję!!!!!Jestem już po...i moja intuicja jest do d**y [emoji23] jest zdrowy SYNUŚ Leonard [emoji7] jestem przeszczwśliwa [emoji7]
Heda
Miałam ostatnio i teraz też tak mam... ostatnio się podniosło mam nadziej że teraz też bo wolałabym uniknąć cesarki.Ja na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?
Natalia91
O nie...to jest wskazanie do cięcia? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam to niewiele wiem w tym temacieMiałam ostatnio i teraz też tak mam... ostatnio się podniosło mam nadziej że teraz też bo wolałabym uniknąć cesarki.
Heda
Jeśli łożysko jest nisko i jest tzw przodujace to przy SN rodzi się pierwsze... A wiadomo czym to grozi... zwykle łożysko ma czas się podnieść do 20- 24 tc. Przeważnie jak macica rośnie to idzie do góry... więc liczę na to by i u nas tak byłoO nie...to jest wskazanie do cięcia? Nigdy się nad tym nie zastanawiałam to niewiele wiem w tym temacie
madagos
Ja usłyszałam na genetycznym dokladnie to samo. Ze jest nisko, praktycznie przy samym ujsciu i ze mam nie dźwigać bo beda krwawienia.Ja na wizycie usłyszałam że łożysko jest nisko ale mam się nie martwić bo to dopiero początek ciąży i jest do obserwacji. Ma któraś tak? Miała?
Przy pierwszym nic takiego nie miałam, szczerze mówiąc no niezbyt sie tym przejmuje bo nie mam na to warunkow. Mam rocznego synka, więc dzwigam go codziennie bo nie mam innego wyjścia a z lozyskiem liczę, że sie podniesie wraz ze wzrostem macicy
sandra1234
Chyba jednak zostanie mima xari. Mojemu się za bardzo nie spodobał, ale mi bardzo, zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Ale kupię dopiero, jak urodzę@sandra1234 i zdecydowałaś się na jakiś wózek?
Teraz też jestem na etapie poszukiwania i za tydzień mamy jechać i już kupić.
Upatrzyłam sobie wózek z firmy Bebetto i już byłam zdecydowana, ale ja jak, dalej szukam...
Na co trzeba zwrócić najbardziej uwagę przy oglądaniu wózka?
reklama