reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Nie wiadomo też kto tworzył aplikacje i czy miał jakieś medyczne umiejętności. Różnie to może być, ale mi się wydaje, że od 14 jest drugi trymestr [emoji846]

Dopadł mnie ból gardła, drapie mnie i mam wrażenie jakby mi zalegała jakaś wydzielina... :/ rozmawiałam z koleżanką aptekarką i powiedziała, że jeżeli mam naturalne soki z bzu, malin, miód i czosnek to Pre*nalen jest bez sensu, a chciałam kupować [emoji12] poleciła tantum verde do psiukania lub jego odpowiednik Uniben. Może kiedyś, którejś z Was przyda się ta informacja [emoji846]
Teraz leżę sobie przed tv i ssę czosnek [emoji52]. Oby to przyniosło jakiś efekt.
Miłego dnia!

Dokładnie. Musi być skończone 14 tygodni. Przynajmniej w preglife, ja zostawiłam tylko ją bo była najbardziej spójna z usg, jeśli chodzi o wymiary maluszka. Inne wpędzały mnie w depresje:biggrin2:
Idziemy łeb w łeb u mnie termin też na 02.04 i moje aplikacje też pokazują że zaczęłam drugi trymestr wczoraj czyli skończone 14tc.

U nas dalej mega wieje, najchętniej nie ruszalabym się z domu ale trzeba jechać na zakupy.
Dzisiaj mamy z mężem 3 rocznicę ślubu, niestety nie mamy synka z kim zostawić więc wyjście odpada i świętujemy w domu.

Nie wiadomo też kto tworzył aplikacje i czy miał jakieś medyczne umiejętności. Różnie to może być, ale mi się wydaje, że od 14 jest drugi trymestr [emoji846]

Dopadł mnie ból gardła, drapie mnie i mam wrażenie jakby mi zalegała jakaś wydzielina... :/ rozmawiałam z koleżanką aptekarką i powiedziała, że jeżeli mam naturalne soki z bzu, malin, miód i czosnek to Pre*nalen jest bez sensu, a chciałam kupować [emoji12] poleciła tantum verde do psiukania lub jego odpowiednik Uniben. Może kiedyś, którejś z Was przyda się ta informacja [emoji846]
Teraz leżę sobie przed tv i ssę czosnek [emoji52]. Oby to przyniosło jakiś efekt.
Miłego dnia!
Do ssania polecam jeszcze goździki, najlepiej trzy na raz mega pomaga chociaż w smaku ochydne [emoji14]

reklama
Do góry