reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
właśnie z tymi trymestr ami jest tak, że 3 miesiąc trwa 5 tygodni, i zaczynamy go dopiero po skończonym 13 tc a zaczęty 14 tc laseczki :D
gdyby ciąża trwała faktycznie po 4 tygodnie w miesiącu, czyli miesiące księżycowe, to trwałaby 10 miesięcy.
jeszcze musicie się przemeczyc kochane :)

Ja lecę powtórzyć tsh ft3 ft4 bo Pani endo zdziwił taki spadek przez 3 tygodnie. a taka głodna jestem ;)
miłego dnia !

Nie bo nie ma cukrzycy. Powtórka badania w 28 tygodniu i zobaczymy wtedy co wyjdzie. A Ty dzisiaj będziesz mieć wyniki krzywej?
Chyba tak wypiłam glukozę przyjechałam do domu i leżę i za 20 min znów jadę pobrać krew , najpierw po godzinie potem po dwuch . Oby wyszło dobrze mimo wszystko

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

Chyba tak wypiłam glukozę przyjechałam do domu i leżę i za 20 min znów jadę pobrać krew , najpierw po godzinie potem po dwuch . Oby wyszło dobrze mimo wszystko

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Pozwolili Ci jechać do domu? Trzymam kciuki za dobre wyniki. Chociaż szczerze mówiąc troszkę obawiałabym się czy nie wyjdzie przeklamany ze względu na to że bądź co bądź możesz się ruszać a wiadomo że wtedy spalasz cukier...nawet przy najmniejszej aktywności jak właśnie pójście do samochodu, wejście po schodach i spowrotem.

Heda chyba musisz na to badanie przyjechać do Rzeszowa [emoji6]

Gratki wielkie!! Ja też wczoraj Miałam same dobre wieści- usg genetyczne i badania nifty- wszystko Oki. :))

Maluszek zdrowy i ma ogonek:) chciałam bardzo dziewczynke ale co tam natury nie przeskoczysz:)
Gratuluję pozytywnych wiadomości [emoji7] Synusiowie są super [emoji7]

Dzisiaj już środa do poniedziałku coraz bliżej już przebieram nogami.

Hahaha, to już nic nie kumam z tymi trymestrami ;). Moja aplikacja nieciążowa co prawda, tylko kalendarzykowa pokazuje mi, że dzisiaj zaczynam. Liczą się skończone tygodnie, a właśnie zaczęłam 13, więc wg danych z netu trymestr 2. Wg mojej dawnej wiedzy tak samo. Ciążę liczy się tygodniami, a nie miesiącami...

Gratuluję pozytywnych testów genetycznych :)!!!

Trzymam kciuki za cukry!

Pozwolili Ci jechać do domu? Trzymam kciuki za dobre wyniki. Chociaż szczerze mówiąc troszkę obawiałabym się czy nie wyjdzie przeklamany ze względu na to że bądź co bądź możesz się ruszać a wiadomo że wtedy spalasz cukier...nawet przy najmniejszej aktywności jak właśnie pójście do samochodu, wejście po schodach i spowrotem.

Heda chyba musisz na to badanie przyjechać do Rzeszowa [emoji6]
Tylko z samochodu do domu przeszłam a nie mam schodów 100 m przeszłam . Może nie wyjdzie zakłamany a w domu leżę .

reklama
Ja już po badaniu krwi na pappe a na 12.40 do ogólnego z tą moją szyją.
Dziewczyny cieszę się z Waszych dobrych badań i usg! Super i gratulacje ja do gin w poniedziałek a prenatalne 12go. A czuje się bardzo dobrze. Ostanio pobolewał mnie brzuch czy na.górze czy na.dole a teraz nic. Nie wiem czy się cieszyć czy martwić. Zobaczymy w pon. Dobrze ze cycki bolą cały czas :p

Do góry