Natalia91
Fanka BB :)
Nie bo nie ma cukrzycy. Powtórka badania w 28 tygodniu i zobaczymy wtedy co wyjdzie. A Ty dzisiaj będziesz mieć wyniki krzywej?Teraz musisz być na diecie czy nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bo nie ma cukrzycy. Powtórka badania w 28 tygodniu i zobaczymy wtedy co wyjdzie. A Ty dzisiaj będziesz mieć wyniki krzywej?Teraz musisz być na diecie czy nie ?
Chyba tak wypiłam glukozę przyjechałam do domu i leżę i za 20 min znów jadę pobrać krew , najpierw po godzinie potem po dwuch . Oby wyszło dobrze mimo wszystkoNie bo nie ma cukrzycy. Powtórka badania w 28 tygodniu i zobaczymy wtedy co wyjdzie. A Ty dzisiaj będziesz mieć wyniki krzywej?
Gratki wielkie!! Ja też wczoraj Miałam same dobre wieści- usg genetyczne i badania nifty- wszystko Oki. )O jej gratuluję!! Napewno strasznie Ci ułożyło
Pozwolili Ci jechać do domu? Trzymam kciuki za dobre wyniki. Chociaż szczerze mówiąc troszkę obawiałabym się czy nie wyjdzie przeklamany ze względu na to że bądź co bądź możesz się ruszać a wiadomo że wtedy spalasz cukier...nawet przy najmniejszej aktywności jak właśnie pójście do samochodu, wejście po schodach i spowrotem.Chyba tak wypiłam glukozę przyjechałam do domu i leżę i za 20 min znów jadę pobrać krew , najpierw po godzinie potem po dwuch . Oby wyszło dobrze mimo wszystko
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
Gratuluję pozytywnych wiadomości [emoji7] Synusiowie są super [emoji7]Gratki wielkie!! Ja też wczoraj Miałam same dobre wieści- usg genetyczne i badania nifty- wszystko Oki. )
Maluszek zdrowy i ma ogonek chciałam bardzo dziewczynke ale co tam natury nie przeskoczysz
Tylko z samochodu do domu przeszłam a nie mam schodów 100 m przeszłam . Może nie wyjdzie zakłamany a w domu leżę .Pozwolili Ci jechać do domu? Trzymam kciuki za dobre wyniki. Chociaż szczerze mówiąc troszkę obawiałabym się czy nie wyjdzie przeklamany ze względu na to że bądź co bądź możesz się ruszać a wiadomo że wtedy spalasz cukier...nawet przy najmniejszej aktywności jak właśnie pójście do samochodu, wejście po schodach i spowrotem.
Heda chyba musisz na to badanie przyjechać do Rzeszowa [emoji6]
Ja też mam w poniedziałek wizytę i się stresuje ...żeby było dobrze tylko .Będę umawiać się na prenetalne do profamili .Gratuluję pozytywnych wiadomości [emoji7] Synusiowie są super [emoji7]
Dzisiaj już środa do poniedziałku coraz bliżej już przebieram nogami.