reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

kochane dziękuję za kciuki bardzo!! ❤️❤️
cały dzień jeździmy po miescie i nie ma jak na spokojnie zdać pełnej relacji. teraz jadę do endokrynologa.

jeśli chodzi o tydzień - to jestem w 12t4d ale mały podrosl i termin przesunął się z 12.04 na 8.04. ja nie pytałam totalnie o płeć bo byłam oniesmielona takim dużym maluchem :D
lekarz sam mi powiedział - No Mamuśka, będzie syn.
na początku nie ogarnęłam co on do mnie mówi :D sam był zaskoczony, że taki młody się tak super ustawił. widziałam małą dupke nóżki i jeszcze mniejszego siusiaka :D
Gratulacje kochana, ja jestem ciekawa, czy jutro się czegoś dowiem.

reklama
Właśnie dzwoniła położna. Tak późno ale wiedziała że mi zależy. Mam wyniki Nifty/Sanco :) wynik na wszystkich badanych ryzykach genetycznych prawidłowy :)))))))))))) boże jaka jestem szczęśliwa!!!!!! Aaaa i chłopak tak jak przeczuwałam :) piszą że wynik na 99,78% prawdopodobieństwa :))))))))))))
Jeszcze tylko prenatalne w przyszłą środę i mogę jechać na urlop :)

Właśnie dzwoniła położna. Tak późno ale wiedziała że mi zależy. Mam wyniki Nifty/Sanco :) wynik na wszystkich badanych ryzykach genetycznych prawidłowy :)))))))))))) boże jaka jestem szczęśliwa!!!!!! Aaaa i chłopak tak jak przeczuwałam :) piszą że wynik na 99,78% prawdopodobieństwa :))))))))))))
Cudne wiesci, gratulacje!

Gratulacje, super wieści :)

Właśnie skończyłam wszystko czytać. Ufffff....
Gratuluję wszytkich udanych wizyt i dobrych wyników badań!
Mnie jutro czeka wizyta w szpitalu u położnej i w laboratorium. Później o 14:30 mam wizytę u ginekologa i usg. Mam nadzieję, że z Maleństwem wszystko dobrze.
Prenatalne mam za tydzień 10.10 w Pl.... więc jestem cała w nerwach, ale głęboko wierzę w to, że wszystko z Maleństwem jest ok.

Z ta glukoza to ja nie wiem. Ja miałam wynik 90 w pierwszym badaniu. Norma 60-99. Lekarz nic nie kazał robić mimo ze była bliżej górnej granicy

Gratuluje wszystkich udanych wizyt :):)

Demoniqe! Ale super, ze nawet o tej godzinie zadzwoniła i dała znać. Świetnie, że wszystko jest dobrze. Gratuluję Synka [emoji813]

Co do cytowania - chyba musze sie nauczyć, bo upierdliwie spamuje albo ciagłą, długą wiadomością, albo cytuje kilka pod rząd i spamuje odpowiedziami ;)

Ja cukier na czczo mam jak i w tamtej ciąży, 78. Mam nadzieję, ze krzywq cukrowa tez mi wyjdzie jak przy ciąży z córką :)

reklama
Do góry