Anacoco
Fanka BB :)
O właśnie zapomniałam, że mam vivomix w domu, ale dopytam jeszcze lekarza w czwartek jak to jest z tymi probiotykami.A może jakiś probiotyk albo więcej kwasów omega?
Wolałabym nie brać żadnych aptecznych specyfików. Mam zawsze obawy co do tego, a tym bardziej teraz.Lekarz polecila rutinoscorbin, kupilam tez takie tabletki z propolisem, sok z malin, miod i cytryna Powol przeziebienie przechodzi.
Soki własnej roboty piję i malinowy i z czarnej porzeczki. Muszę jeszcze zaopatrzyć się w sok z czarnego bzu i poczytać o aceroli bo jakoś to mi umknęło.No tak w ciąży ze smakami bywa roznie. Bardzo dobre sa tez soki z malin i czarnego bzu. Jak nie masz swoich robionych to są w aptece.
U mnie jeszcze jest problem z jedzenie bo nie odczuwam zbytnio głodu, a jem na przymus. A jeść to bym jadła najlepiej tylko ser biały i pomidory. Z piciem wody też jest problem, więc raczę się sokami rozmajonymi z wodą. Oby drugi trymestr był lepszy!
Ja Was podziwiam dziewczyny, że macie siłę na dom, rodzinę, dzieci i jeszcze forum. Ja jestem zdechlak od początku i po prostu nie mam siły na odpalanie kompa czy patrzenie w telefon :/