Ja Wam powiem, że jak byłam mała to miałam jakieś tam zapalenia pęcherza. I moja mama mi tak wbijala do głowy że trzeba się umyć i złapać środkowy mocz. No i jak szłam na 1 badanie moczu w ciąży co usłyszałam? Umyj się i złap środkowy mocz
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja byłam z mężem. Teraz prawdopodobnie pojadę sama bo młody ma te krosty a nie ma kto z nim zostawać i zawsze go targamy ze sobą. Mąż będzie musiał poczekać.Kobietki a czy z mężem można iść na prementalne ? Zapomniałam dopytać przez tel
Biegi93
Jeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzeba jutro powtórzę jeszcze raz bo i tak posiew muszę zrobicA czy czasami nie jest tak, ze samo usg genetyczne daje 80%,a usg plus pappa daje 95%? Na taka informację sie natknelam. No ale fakt faktem, nie jest to 100% które daje tylko amnio.Sok z czarnego bzu. A teraz doraznie mleko cieple z czosnkiem i miodemA umylas sie porządnie przed pobraniem probki? Ja, glupio sie przyznać, w drugiej ciąży nie wiedziałam ze trzeba i tez mi taki wynik wyszedl
madagos
Hej Na prenatalne to raczej standard, że chodzą pary. Mój G nie był ani razu na wizycie u gina ale na każdym orenatalnym jest obowiazkowo. Teraz chodzimy z rocznym synem zeby tez pooglądać rodzeństwo Nikt nie robi problemów A wręcz dla ojca jest specjalne krzesło i monitor gdzie wszystko widzi.
Wróciliśmy wczoraj z wakacji w Bułgarii i ehhh... chciałabym tam wrócić w walizce potrzaskali nam w samolocie 3 miody... wszystko mamy w miodzie:/ mimo, że były zapakowane w woreczki osobne. Grunt, że wino dojechalo cale
Wróciliśmy wczoraj z wakacji w Bułgarii i ehhh... chciałabym tam wrócić w walizce potrzaskali nam w samolocie 3 miody... wszystko mamy w miodzie:/ mimo, że były zapakowane w woreczki osobne. Grunt, że wino dojechalo cale
Dlatego w żadnej ciąży nic nie wzięłam, nawet głupich witaminek. Ale rozumiem, ze czasem trzeba, bez rutinoscorbinu da się żyć. A ten alkohol nie jest szkodliwy?Mysle, ze lekarz wie lepiej...
Tutaj sklad duphastonu .Jedna tabletka powlekana zawiera 10 mg dydrogesteronu.
- Inne składniki leku to: laktoza jednowodna, hypromeloza, skrobia kukurydziana, krzemionka koloidalna bezwodna, magnezu stearynian. Otoczka: Opadry Y-1-7000 (hypromeloza, makrogol 400, tytanu dwutlenek (E171)).
Zawsze chodzę z Mężem. Z synem i córką miałam dopochwowo i też był.Kobietki a czy z mężem można iść na prementalne ? Zapomniałam dopytać przez tel
Ja raz i to przez chwilę bo byłam przerazona niby do swojego inaczej, zobaczymyJeszcze takiego malucha na rekach nawet nie mialam nie umiem sobie tego wszystkiego wyobrazic
To dobra wiadomość, może wszystko jest ok .Jeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzeba jutro powtórzę jeszcze raz bo i tak posiew muszę zrobic
Kalinova
Jeśli mam być szczera to nie. Wstałam zaspana i zrobiłam co trzeba jutro powtórzę jeszcze raz bo i tak posiew muszę zrobic
Dla spokoju zrób posiew. Mimo zachowania całych procedur przy pobieraniu wyszły mi liczne bakterie w ogólnym i potwierdziły się w posiewie, a nie miałam żadnych objawów. Pani dr mówiła, że w ciąży często namnażają się bezobjawowo. U mnie niestety antybiotyk do czwartku.
Acha i jak masz na posiew to musi być kupiony sterylny kubeczek.
reklama
Magdalenams
U mnie było odwrotnie. Czyjeś dzieci mogłam piastowac a swojego na poczatku nie umiałam nosić bałam się o wszystko ale wprawa szybko przyszła.Ja raz i to przez chwilę bo byłam przerazona niby do swojego inaczej, zobaczymy