kochana jeśli przepisał Ci euthyrox to zaraz się unormuje. ja miałam 2,700 tsh ale reszta w normie wyniki, jutro idę do endo na konsultacje tych wyników. tsh spadło mi po 2 dniach brania tabletek do 1,550
Tsh tak szybko nie spada
reklama
kitty89
Fanka BB :)
Ja też myślę że po polowkowych najlepiej dopiero zacząć teraz możecie odkładać jak największą ilosc pieniążków żeby później było łatwiej. My wózka też uzywalismy juz praktycznie kilka dni po powrocie do domu więc polecam żeby kupić wcześniej. Jak nie chcecie nowego to warto polować na okazję na olx można za fajne pieniążki kupić sprawny wózek głęboki a w nowy warto zainwestować wg mnie w spacerowke która posłuży dużo dłużej i u nas już od 5 miesięcy musiał w niej synek jeździć (oczywiście na płasko) bo przestał się mieścić do gondoli.Dziewczyny a kiedy kompletować wyprawkę? Niestety z meżem nie zarabiamy milionów i ciężko bedzie jak zaczniemy pod koniec kupować wszystko. Z moim mężem sie poklocilismy o wózek bo on chciał dopiero miesiąc po narodzeniu kupić, ja wole wcześniej ze względu że moja rodzina mieszka 80 km od nas i tydzień lub coś po narodzeniu chciałabym pojechać do nich, nawet muszę bo tam pracowałam (mam l4) i bede musiala z mezem wniosek napisać bo dostaniemy z mojej roboty kase bo ubezpieczeni jestesmy prywatnie.
Wiola1985
Ponoc mozna lokomotiv do ssania te dla dzieci, one maja tylko naturalne składniki. Nie wiem nie testowalam. Nie chce zwymiotowac w samolocie [emoji22]Może nie będzie tak źle. W razie czego woreczek i jakoś przetrzymasz podróż bo jakieś tabletki na chorobę lokomocyjna w naszym stanie odpadają nie?
Wiola1985
Udało minsie w dodatku załatwić za darmo, z UE. Wspaniale!Też myślałam żeby tam robić, no ale znalazłam u siebie w mieście. Mam 40 km do Katowic problemu by nie było, ale jak jest szansa na miejscu to nie bede się tam ruszać.
Ja zamiast robic obiad bo mąż wraca po 15 z pracy to czytam Wasze posty a kurde troche tego jest hehe [emoji14] ale fajnie, bo to.moja 1 ciąża i dużo ciekawych rzeczy się tu dowiaduje
gosia1991
Ja chciałabym wózek 3w1 i używany. Ja odkładam pieniadze co miesiąc na koncie oszczędnościowym i już mam 800 zł tam. A łóżeczko nowe wole. Ja to bym już najchętniej coś kupiła heeh smoczki czy butelki a apropo butelek chcemy kupić z avent bo ponoć są najlepsze.Ja też myślę że po polowkowych najlepiej dopiero zacząć teraz możecie odkładać jak największą ilosc pieniążków żeby później było łatwiej. My wózka też uzywalismy juz praktycznie kilka dni po powrocie do domu więc polecam żeby kupić wcześniej. Jak nie chcecie nowego to warto polować na okazję na olx można za fajne pieniążki kupić sprawny wózek głęboki a w nowy warto zainwestować wg mnie w spacerowke która posłuży dużo dłużej i u nas już od 5 miesięcy musiał w niej synek jeździć (oczywiście na płasko) bo przestał się mieścić do gondoli.
Ja już w domu. Po drodze musiałam odebrać starszego od koleżanki bo tu szkoła kończy się o 3 a młodszego z przedszkola po drodze i do domu. Obiad na szybko i starszego przygotować na trening piłki nożnej...
kamień mi z serca spadł!
Tak się lekko czuje!
kamień mi z serca spadł!
Tak się lekko czuje!
Natalia91
Ja mam 3.04. Dobrze wiedzieć [emoji4] dziękuję za pocieszenie [emoji1]kochana jeśli przepisał Ci euthyrox to zaraz się unormuje. ja miałam 2,700 tsh ale reszta w normie wyniki, jutro idę do endo na konsultacje tych wyników. tsh spadło mi po 2 dniach brania tabletek do 1,550
hmm.. może głupio zabrzmi,ale czy jak oddawałas mocz do pojemnika to się przemylas i wytarlas dokładnie? ja też miałam bakterie i pasma ale lekarz nic nawet nie wspomniał o tym myślę że to nic takiego. ja przyznam się że tak dawno oddawalam mocz że o tym zapomniałam a zwyczajnie w świecie po przetrzymaniu całej nocy bez siku, jedyne co zdążyłam to odkręcić ten cholerny kubek
reklama
Kochana Pisałam że tsh nie spadnie w ciagu 2 dni@Karuska nie wyświetla mi się Twoja odpowiedź