reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja też mam dodatni toksoplazmozy IGM DODATNIE IGG UJEMNE i panikuję bo nie wiem co to będzie. We wtorek mam wizytę u specjalisty zakaźnego i pewnie się czegoś więcej dowiem . Pewnie zrobią test awidnosci a jak u Ciebie było z wynikami? Nie było mnie dwa dni i nie mogę znaleźć Twojego posta
U mnie IgG (+) i IgM (+), ale.u mnie to prawdopodobnie pomyłka bo w poprzedniej ciąży miałam IgG (+) i IgM (-). Czekam na wynik awidności, powinien być koło wtorku. Niestety na ten wynik czeka się kilka dni.

reklama
Część dziewczyny , mogę do Was dołączyc ? Co prawda termin mam na 5 maj aleja pewno będę mieć CC w kwietniu . Będzie to moja 3 cc . Na majówkach jakoś nie mogę się odnaleźć :((
Pewnie :) zapraszamy serdecznie :) rozgosc sie u Nas :) ja znam Cię z innej grupy ale napisz kilka słów o sobie żeby reszta Dziewczyn mogla Cię poznać

Czesc dziewczyny.

Ja w pracy jak co niedziele :/

Sylwia na zaparcia zalewaj woda siemnie lniane i wypij albo dodaj do czegoś tylkonpotem szklankę/dwie wody wypij to pomoże (mnie pomaga póki co) , bardzo ciepły sok pomarańczowy tez może zadziałać. Lactulose jest bezpieczne bo to jakby cukier (tu w uk podają nawet miesięcznym dzieciom na zatwardzenia)

U mnie z przytulaniem różne, praca na nocki nie pomaga bo do życia wracam we środę wieczorem.

Trzymajcie jutro za mnie kciuki bo o 15 uk czasu mam pierwsze usg i będę mogła poznać mojego małego lokatora a później przedstawić go Joschce i Olusiowi... to dopiero będzie [emoji4]
Dobra muszę wracac do pracy :/

Ostatnia edycja:
Ja wczorajszy mecz przespałam o_O Mąż się obok emocjonował ;). Ale super wynik!

@kb.karola90 jak miałaś już IgG na plusie w poprzedniej ciąży, to faktycznie najpewniej jakaś pomyłka, albo nadkażenie, ale już nie groźne :).

@kasiula222 witaj :)!

@Papui zaciskam kciuki! Też dzisiaj mam wizytę. Niestety dopiero wieczorem :(. Już cała chodzę z nerwów. Tak naprawdę dzisiaj to dla mnie mega ważny dzień, bo albo będzie wielka radość pierwszy raz, albo...Ale nie chce się nakręcać niegatywnie, bo nie ma sensu. Co ma być będzie.
Dobrze, że do pracy zaraz ruszam, to zajmę czymś głowę.

-Aia- to trzymam bardzo mocno kciuki! Musi być dobrze!!!

Ja pewnie z nerwów nie zasnę po powrocie do domu a wracam dziś i jutro na nockę... o 1.30 muszę wyjść z domu bo zanim dojadę i znajdę miejsce to mi zejdzie...
Jeszcze 1h15min i do domu!!

reklama
Do góry