reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Jak będę 4 na prenatalnych to się o to zapytam. Ja w ciąży zagrożonej porodem przedwczesnym z synem miałam od 31 tc poniżej 2 cm sprawdzę ci później w dokumentach jak znajdę. Ważne żeby kontrolować czy się nie skraca i czy nie ma rozwarcia bo w razie czego sa na to sposoby.Dziewczyny a powiedzcie mi proszę wiecie może jak macie długie szyjki? Mnie wczoraj wyszło ze 30.4 mm i martwię się ze jest za krótka, tak jak czytam w necie. Lekarz ze szpitala kazał pokazać tylko mojemu ginekologowi przy wizycie i nic więcej nie mówił...
Magdalenams
Szansa jest tylko żeby dzieciaczek chciał pokazać mój nie chciał aż do 20 tc.Dziewczyny, melduję się, że jestem, żyję i wraz z dzidziusiem mamy się dobrze, dwa tygodnie temu miałam wizytę i usg, a teraz we wtorek będą prenatalne. Postaram się już Wam zdać relację, bo z ostatniej wizyty nic nie napisałam. Jakoś ostatnio nie miałam siły tu wchodzić i czytać. Musiałam odpocząć, ale postaram się nadrobić tyle ile dam radę i udzielać się znów
Czytałam na wątku z wizyt, że już niektóre dowiedziały się o prawdopodobnej płci ja we wtorek na prenatalnych będę w 12+6, myślicie, że jest szansa się już czegoś na temat płci dowiedzieć ?
Magdalenams
A który już u Ciebie tydzień? Piersi dopiero zaczynają? Ja mam nadzieję ze mnie niedługo przestaną. U mnie 12 tc 1 d i mdłości nie odpuszczają.Ja mam dzisiaj ewidentny spadek formy. Brzuch pobolewa, pachwiny ciągną, rano mdłości nie do zniesienia, no i piersi zaczynają pobolewac.
Heda
Ja w ostatniej ciąży dość długo miałam 5cm. Teraz jeszcze nikt mi nie zmierzył Ale na tym etapie to nie ma znaczenia. Może twoja szyjka tak ma i nigdy nie będzie dłuższą ni te 3cm. Pamiętaj też że to mięsień i po całym dniu bedzie miala inna długości niż wcześnie rano.Dziewczyny a powiedzcie mi proszę wiecie może jak macie długie szyjki? Mnie wczoraj wyszło ze 30.4 mm i martwię się ze jest za krótka, tak jak czytam w necie. Lekarz ze szpitala kazał pokazać tylko mojemu ginekologowi przy wizycie i nic więcej nie mówił...
Heda
Kładź się akurat do o sie wyśpisz [emoji1]Nie mam pojęcia ile moja ma i nigdy tego nie wiedziałam.
A mnie się spać chcę, a tu o 21:00 finał.
A tak w ogóle to Adaś chce siostrę i koniec kropka! Szwagierka zadzwoniła, że będzie mieć brata to się strasznie wkurzył i prawie się popłakał. Powiedziałam, że to u cioci to się trochę uspokoił. Dzisiaj znowu Szwagierka do niego czy podoba mu się imię Filip, a on "ale ja chcę siostrę". Aż nie chcę wiedzieć co będzie jak się syn urodzi
U Teściowej jestem, więc za bardzo nie mam jakKładź się akurat do o sie wyśpisz [emoji1]
reklama