Karola2453
Zaangażowana w BB
A wy dziewczyny o której?O 11, nawet szybko, ale z nerwów nie śpię od 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wy dziewczyny o której?O 11, nawet szybko, ale z nerwów nie śpię od 5
To będziesz pierwsza dzisiaj bo dziewczyny mają popołudniu. I dobrze. Jakbyś miała czekać cały dzień to dopiero masakra. Ja będę miała swoje na 9:30 więc jeszcze lepiej bo ponad godzinę droga zajmie.O 11, nawet szybko, ale z nerwów nie śpię od 5
Podziel się fotą
Hehe no widzisz, nawet w takich warunkach w koszmarach usg wyszło ok wiec nic sie nie martw, będzie dobrzeA ja miałam jakiś koszmar związany z tym usg. Śniło mi się ze pojechałam, ale mąż nie pojechał ze mną, nie odbierał telefonu, nie było mojej lekarki, ta głowica od usg była cała brudna i badał mnie jakiś podejrzany facet. Ale na koniec okazało się ze wszystko jest w porządku [emoji16] jeszcze mam dwa tygodnie, ciekawe co będzie przeć samym badaniem...
Spokojnie poczekaj na wyniki. Masz faktycznie takie, które wskazują na dość świeżą infekcję, ale jak napisała już któraś z dziewczyn przy takim IgM może się albo rozwijać albo zwijać. Oby to drugie.@Heda @delicious udało się zrobić badanie, ale na wynik trzeba czekać tydzień. Mój lekarz.odpisal mi na sms i trochę mnie uspokoił, kazał zrobić ta awidność i napisał ze nie mam się martwić bo to jest bardzo niski wynik. Kochany jest bo odpisał mi z urlopu - nie wiedziałam że na nim jest - i bardzo mnie uspokoił