reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
17:30, także podobnie :) Też będę za Was trzymać kciuki. Musi być dobrze :)

Ze jestem nerwica chodzaca to juz moglas zauwazyc. Zazwyczaj jest tak, ze jak czlowiek mial sie czym denerwowac i bylo ciezko to sie uodparnia i malo co rusza, moze dlatego ze nam bylo dobrze teraz tak boimy sie zeby zle nie bylo.nie mam fb. Dobrej nocy i odliczamy godziny.

Kupilam jeden pajacyk, ale nie na noworodka, takie duze 62, mysle ze bede raz na czas poprawiac sobie humor, kupując jakis pojedynczy ciuszek :) a wiecej ubranej to pewnie koniec grudnia-styczeń jak będą wyprzedaze.

Przepatrzylam co zostalo mi po corce, no i szalu nie ma. Albo niepraktyczne typu kaftaniki, albo w jakichs dziwacznych kolorach. Wozek, lozeczko, wszelkie higieniczne pierdoly mysle, ze po 30 tygodniu kupie.
A ja ostatnio zaczęłam do każdych zakupów dorzucać jedną rzecz dla bobasa. Jednorazowo to grosze a przez te kilka miesięcy się uzbiera spora wyprawka

reklama
Do góry