reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzień dobry [emoji4] u nas dzisiaj słońce i trochę cieplej niż wczoraj nareszcie [emoji38] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji1]

reklama
Dzień dobry [emoji4] u nas dzisiaj słońce i trochę cieplej niż wczoraj nareszcie [emoji38] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji1]
Wow u nas też słońce i przymrozek... zimno jak nie wiem.. I od wczoraj męczą mnie te zatoki , cała noc już maialm rano wziąść tabletkę A tu przeterminowane.. :(

@delicious, dziękuję, Adaś zadowolony, my też. Jedynie menu mi się za bardzo nie podoba. A jak u Was? Musiałam odpocząć od forum i już miałam dość ciągłego czepiania. Jutro mam genetyczne i wielki stres...

@liczba, pytałaś kiedyś o ibs. W ciąży jest lepiej. Jak mówią to niby siedzi w głowie. I teraz myślę o ciąży, o dziecku i jakoś o tym zapomniałam i jest lepiej. Ale ja nigdy nie miałam tak silnych bóli.

Super, dziecko zadowolone to najważniesze :tak:. U nas też bez problemów, właściwie bardzo szybko się córcia przyzwyczaiła. Myślałam, że będzie gorzej.

Dziewczyny, kciuki za wizyty!!! Ale Wam dobrze, że już będziecie po. Mnie to wyczekiwanie prawdziwie dobija...

Spokojnie poczekaj na wyniki. Masz faktycznie takie, które wskazują na dość świeżą infekcję, ale jak napisała już któraś z dziewczyn przy takim IgM może się albo rozwijać albo zwijać. Oby to drugie.
Ale! Nawet jeśli się rozwija, to nie koniec świata. Ja miałam zakażenie toxo w ciąży z synkiem. Nie mam pojęcia skąd, bo nic niedozwolonego nie jadłam oprócz śledzi (!). Awidność wyszła mi niska, więc musiałam złapać już będąc w ciąży, albo kilka dni przed. Dostałam końskie dawki Rovamycyny (postępowanie standardowe). Po 15 tc miałam amniopunkcję, z której wyszło, że Bąbel zdrowy. Tak więc nie ma co panikować. Głowa do góry :).

Swoją drogą powinnaś mieć awidność na Cito robioną z takimi wynikami w ciąży...
Dziękuję za wsparcie. Tak jak pisałam lekarz.póki co kazał się nie martwić wiec staram się nie martwić. A z tego co mi tłumaczyli w labo to to badanie ma taką specyfikę i dlatego to trwa tyle dni.

reklama
Przeceny na topy ciążowe :) jak juz brzuszek jest wiekszy to super go podkreślają :) w tamtej ciąży mialam kilka i polecam :) w tej cenie jeszcze cala biała bluzeczka, są tez inne po 39.90 :)
Screenshot_20180926-091915.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180926-091915.jpg
    Screenshot_20180926-091915.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 205
Do góry