reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@marcia331 strasznie mi przykro, niebwyobrazam sobie jak sie czujesz... Siły i zdrowia życzę przede wszystkim
Okropne jest to ze tak często zdazają sie poronienia, tylko na jeden miesiąc i tylko jedno forum a juz dwie dziewczyny straciły maleństwa...
Niestety zdarza się to często [emoji17][emoji17] i może się przytrafić każdemu. Za mną już 3 zdrowe, bezproblemowe ciążę. Więc kolejna tez mogłaby być taka. Niestety..... Nadal karmię córkę.... Czy to miało wpływ??? Nie dowiem się. Może organizm nie był jeszcze gotowy.....

reklama
Niestety zdarza się to często [emoji17][emoji17] i może się przytrafić każdemu. Za mną już 3 zdrowe, bezproblemowe ciążę. Więc kolejna tez mogłaby być taka. Niestety..... Nadal karmię córkę.... Czy to miało wpływ??? Nie dowiem się. Może organizm nie był jeszcze gotowy.....

Bardzo mi przykro :(

Ciężko stwierdzić dlaczego tak się stało, nie zadręczaj się tym, najczęściej nie mamy na to wpływu. Jak nie tym razem to może za jakiś czas zajdziesz w ciążę, jeżeli będziesz tego pragnęła.

Marcia przykro mi. Trzymaj sie.

Delicious lepiej nie zarzucac wszystkich zlymi wibracjami [emoji4]

Heda odpoczywaj dopoki masz okazje [emoji4]

Kalinova ja tez mam jakies sny z kosmosu od poczatku ciazy. Obled

reklama
@marcia331 cholernie mi przykro :( :( :(

Zazdroszczę Ci tych wizyt co 2 tygodnie. To naprawde taki stres. Ja bede miec pierwsze usg w 7 tyg 3 dniu. Tj teraz w poniedzialek i potem w dopiero około 12. Tak tutaj jest niestety. Ale raczej nie wytrzymam i polece do prywatnej kliniki...gdzie ceny sa....hohoho 100 funtow na usg, masakrycznie drogie, w dodatku musze jechac prawie 2 godziny. Ale...oddam wszystko byleby tym razem się udało.
E tam tutaj. W Polsce pierwsze usg jest w 12tc. Nie wiem jak ja w poprzednich ciążach bez problemu wytrzymałam i miałam tylko 3 usg.

Do góry