Możliwe, że zasługa ciąży. Ja ciebie podziwiam, moje dzieciaki się same sobą teraz zajmują i mi ich trochę szkoda, pokładam wielkie nadzieje w drugim trymestrze, że poczuję tę energię i chęci do życia. Nie mam siły nigdzie wychodzić .Nie nadążam z pisaniem ale staram się być na bieżąco.
My siedzimy w hotelu w środku lasu z zasięgiem tu średnio wifi też nie najlepsze. Za to baseny, płace zabaw i dużo przestrzeni dla dzieci więc jest nawet fajne. Tylko szczerze to jestem strasznie zmęczona...i nie wiem czy to nie zasługa ciąży...
reklama
Ja jak się naczytałam o poronieniach to mi się śniło, że na usg lekarz stwierdził, że ciąża obumarła. W ogóle mam sny bardzo bogate i często nie są miłe.Zerkam ciągle na forum i cisza, żadnych wieści :-(.
Nie wiem czy to moje lęki czy to, że naczytałam się forum i całą noc męczyły mnie złe sny, że mam nowotwór łożyska i coś w jajnikach i że trzeba będzie zakończyć ciążę :-(
justjestem
Moderatorka
Hej. Nie odzywalam sie, bo wszystkie objawy mi minely i jakos zalapalam dola. Dzis wszystko wrocilo, ale wszystko poukladalam sobie w glowie i cokolwiek ma sie stac, to sie stanie. Jestem jednak w dobrej mysli dzis.
Przestancie dramatyzowac, bo ja do tej wizyty wszystkie wlosy zgubie ! Piszcie lepiej o wspanialych urokach wczesnej ciazy. To super samopoczucie, piekny wyglad, apetyt, czucie niezapomnianych zapachow hahah
Ja mam wspaniały apetyt! Tak cudowny ze jeszcze z tydzień będę musiała wymieniać garderobę :/
Ja mam wspaniały apetyt! Tak cudowny ze jeszcze z tydzień będę musiała wymieniać garderobę :/
A ja watrobe na zdrowie ! p.s obiad mi zaraz przyjedzie
marcia331
Fanka BB :)
Jak tylko pojawi się wynik to Wam napisze. Sama siedzę jak na szpilkach i co chwila odświeżam stronę.
Rzekła ta, która czuje się świetnie . Zwłaszcza od wczoraj he he...Przestancie dramatyzowac, bo ja do tej wizyty wszystkie wlosy zgubie ! Piszcie lepiej o wspanialych urokach wczesnej ciazy. To super samopoczucie, piekny wyglad, apetyt, czucie niezapomnianych zapachow hahah
Od samego pisania jeszcze nikt nie poronił . Jak mi się coś miłego przyśni na pewno się pochwalę .
reklama
marcia331
Fanka BB :)
No i niestety żegnamy się [emoji17][emoji17] wynik z wtorku 5048 a dzisiaj 4633 [emoji17][emoji17] czyli teraz tylko czekać [emoji17][emoji17][emoji17] spokojnych ciąż dla wszystkich