dziękuje Ci. Odezwe sie jutro
Popatrz jakie u mnie normy byly kosmiczne i moj wynik po spodziewanej miesiaczce wiec 4tydzien kazde labolatorium bada innymi metodami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje Ci. Odezwe sie jutro
Ponad 2 cm, jaki bobas galanty! Gratki!Ja już po wizycie dzidzia ponad 2 cm. Serduszko bije. Termin potwierdzony na 4 kwietnia.
I wszystko bylo w porzadku?
Dodam, że ja robiłam betę przed @, ale to 3 tygodniowa ciąża powinno już wyjść, a mi wyszło 3,2, a ciąża wg tego labo dopiero od 39,1 więc straciłam nadzieję, bo się nie załapałam. 2-4 tyg od 39,1 ciąża. A ja w 3 tygodniu miałabym 3,2? Pomyślałam, że powinnam więcej. Więc czekałam na @ na 100%.dziękuje Ci. Odezwe sie jutro
Super dzidziuś wyraźnie wszystko widaćJa już po wizycie dzidzia ponad 2 cm. Serduszko bije. Termin potwierdzony na 4 kwietnia.
Ja już po wizycie dzidzia ponad 2 cm. Serduszko bije. Termin potwierdzony na 4 kwietnia.
Co do gotowania to my nie jemy takich rzeczy jak fasolka po bretońsku, leczo. Ze mnie słaba kucharka, ale to wynika z faktu, że bardzo mało potraw lubię. A teraz to nie lubię niczego .
Ja już po wizycie dzidzia ponad 2 cm. Serduszko bije. Termin potwierdzony na 4 kwietnia.