reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

:( dziękuje Ci. Odezwe sie jutro :(

Popatrz jakie u mnie normy byly kosmiczne i moj wynik po spodziewanej miesiaczce wiec 4tydzien :p kazde labolatorium bada innymi metodami

Załączniki

• IMG_20180829_204808.jpg
    IMG_20180829_204808.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 69
reklama
:( dziękuje Ci. Odezwe sie jutro :(
Dodam, że ja robiłam betę przed @, ale to 3 tygodniowa ciąża powinno już wyjść, a mi wyszło 3,2, a ciąża wg tego labo dopiero od 39,1 więc straciłam nadzieję, bo się nie załapałam. 2-4 tyg od 39,1 ciąża. A ja w 3 tygodniu miałabym 3,2? Pomyślałam, że powinnam więcej. Więc czekałam na @ na 100%.

W tych hcg kazdy dzien jest na wage zlota. Jak mialam 6tys nie lapalam sie na 6 tydzien, zrobilam za 3 dni i juz bylo cos 17 500.

Co do gotowania to my nie jemy takich rzeczy jak fasolka po bretońsku, leczo. Ze mnie słaba kucharka, ale to wynika z faktu, że bardzo mało potraw lubię. A teraz to nie lubię niczego ;).

reklama
Do góry