reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

:( dziękuje Ci. Odezwe sie jutro :(

Popatrz jakie u mnie normy byly kosmiczne i moj wynik po spodziewanej miesiaczce wiec 4tydzien :p kazde labolatorium bada innymi metodami

Załączniki

• IMG_20180829_204808.jpg
    IMG_20180829_204808.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 73
reklama
:( dziękuje Ci. Odezwe sie jutro :(
Dodam, że ja robiłam betę przed @, ale to 3 tygodniowa ciąża powinno już wyjść, a mi wyszło 3,2, a ciąża wg tego labo dopiero od 39,1 więc straciłam nadzieję, bo się nie załapałam. 2-4 tyg od 39,1 ciąża. A ja w 3 tygodniu miałabym 3,2? Pomyślałam, że powinnam więcej. Więc czekałam na @ na 100%.

W tych hcg kazdy dzien jest na wage zlota. Jak mialam 6tys nie lapalam sie na 6 tydzien, zrobilam za 3 dni i juz bylo cos 17 500.

Co do gotowania to my nie jemy takich rzeczy jak fasolka po bretońsku, leczo. Ze mnie słaba kucharka, ale to wynika z faktu, że bardzo mało potraw lubię. A teraz to nie lubię niczego ;).

reklama
Do góry