reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
W tych hcg kazdy dzien jest na wage zlota. Jak mialam 6tys nie lapalam sie na 6 tydzien, zrobilam za 3 dni i juz bylo cos 17 500.
Na pewno wysokość HCG u każdej kobiety to sprawa indywidualna. Tak jak wczoraj pisałam jedna ma w 5 tygodniu 200, a druga 1500. Dlatego te normy mają ogromne przedziały. Liczy się przyrost po 48 h i w tym samym laboratorium, co już każda babeczka tutaj od dawna wie. Ale czasami się zdarza, że nie da się zrobić w tym samym z różnych powodów. Nawet ja nie robiłam w tym samym, dlatego nigdy nawet nie pomyślałam, żeby przyrost badać, zwłaszcza po tylu dniach. Ciekawe jakbym wrzuciła w kalkulatory HCG co by mi wyszło...

Na pewno wysokość HCG u każdej kobiety to sprawa indywidualna. Tak jak wczoraj pisałam jedna ma w 5 tygodniu 200, a druga 1500. Dlatego te normy mają ogromne przedziały. Liczy się przyrost po 48 h i w tym samym laboratorium, co już każda babeczka tutaj od dawna wie. Ale czasami się zdarza, że nie da się zrobić w tym samym z różnych powodów. Nawet ja nie robiłam w tym samym, dlatego nigdy nawet nie pomyślałam, żeby przyrost badać, zwłaszcza po tylu dniach. Ciekawe jakbym wrzuciła w kalkulatory HCG co by mi wyszło...

owszem zgodze sie z Toba ale i tak wydaje mi sie ze 5900 na 7t 2d to za malo. rownie dobrze przy tych normach mozna powiedziec ze jestem w 5 tc... bo norma u mnie jest do 7200 na 5 tc

Mi juz troche przechodzi. Najbardziej mnie naciaga na wymioty po jakims wysilku spacer itp albo na zapach. Ale jesc juz moge wiecej.
O tak, zapachy najgorsze. Dla mnie katorga najwieksza procz lodowki to kosmetyki- wszelkie mydla szampony balsamy bleeee. Najchetniej trzymalabym sie z daleka zarowno od kuchni jak i lazienki. Tak optymalnie to caly dzien w lozku [emoji7] [emoji7] hehe mozna.sobie pomarzyc.

Ale Ci zazdroszczę ze Ci apetyt wrocil, tez na to czekam

owszem zgodze sie z Toba ale i tak wydaje mi sie ze 5900 na 7t 2d to za malo. rownie dobrze przy tych normach mozna powiedziec ze jestem w 5 tc... bo norma u mnie jest do 7200 na 5 tc
Nie myśl, że próbuję na siłę ci wmawiać, że jest wszystko ok. 5900 przy 7+2 wygląda rzeczywiście nieciekawie... Na pewno wszystkie twoje myśli krążą wokół jednego teraz... i wcale się nie dziwię! Życzę spokojnej nocy, przespanej i bez koszmarów. Najważniejsze, że rano masz wizytę.
Kiedy miałaś OM? Długie masz cykle? Testy wyszły przed czy po @? Bardzo bym chciała, żeby było u ciebie wszystko dobrze!

O tak, zapachy najgorsze. Dla mnie katorga najwieksza procz lodowki to kosmetyki- wszelkie mydla szampony balsamy bleeee. Najchetniej trzymalabym sie z daleka zarowno od kuchni jak i lazienki. Tak optymalnie to caly dzien w lozku [emoji7] [emoji7] hehe mozna.sobie pomarzyc.

Ale Ci zazdroszczę ze Ci apetyt wrocil, tez na to czekam

Ja wrecz przeciwnie, jestem wagi ciezkiej wiec jesli apetyt wroci to pobije wszystkie rekordy:p

reklama
Do góry