Ja byłam w macu ze 2-3 tygodnie temu, zjadłam jedną bułkę z kurczakiem i mi zbrzydło na wieki . Co zjem to zaraz tego nienawidzę.Ja dzisiaj zjadlam 3 cheeseburgery z maka :/ bleeh i popilam.cola o zgrozo
reklama
Ja byłam w macu ze 2-3 tygodnie temu, zjadłam jedną bułkę z kurczakiem i mi zbrzydło na wieki . Co zjem to zaraz tego nienawidzę.
Mi juz troche przechodzi. Najbardziej mnie naciaga na wymioty po jakims wysilku spacer itp albo na zapach. Ale jesc juz moge wiecej.
Na pewno wysokość HCG u każdej kobiety to sprawa indywidualna. Tak jak wczoraj pisałam jedna ma w 5 tygodniu 200, a druga 1500. Dlatego te normy mają ogromne przedziały. Liczy się przyrost po 48 h i w tym samym laboratorium, co już każda babeczka tutaj od dawna wie. Ale czasami się zdarza, że nie da się zrobić w tym samym z różnych powodów. Nawet ja nie robiłam w tym samym, dlatego nigdy nawet nie pomyślałam, żeby przyrost badać, zwłaszcza po tylu dniach. Ciekawe jakbym wrzuciła w kalkulatory HCG co by mi wyszło...W tych hcg kazdy dzien jest na wage zlota. Jak mialam 6tys nie lapalam sie na 6 tydzien, zrobilam za 3 dni i juz bylo cos 17 500.
Na pewno wysokość HCG u każdej kobiety to sprawa indywidualna. Tak jak wczoraj pisałam jedna ma w 5 tygodniu 200, a druga 1500. Dlatego te normy mają ogromne przedziały. Liczy się przyrost po 48 h i w tym samym laboratorium, co już każda babeczka tutaj od dawna wie. Ale czasami się zdarza, że nie da się zrobić w tym samym z różnych powodów. Nawet ja nie robiłam w tym samym, dlatego nigdy nawet nie pomyślałam, żeby przyrost badać, zwłaszcza po tylu dniach. Ciekawe jakbym wrzuciła w kalkulatory HCG co by mi wyszło...
owszem zgodze sie z Toba ale i tak wydaje mi sie ze 5900 na 7t 2d to za malo. rownie dobrze przy tych normach mozna powiedziec ze jestem w 5 tc... bo norma u mnie jest do 7200 na 5 tc
patuśka
Fanka BB :)
O tak, zapachy najgorsze. Dla mnie katorga najwieksza procz lodowki to kosmetyki- wszelkie mydla szampony balsamy bleeee. Najchetniej trzymalabym sie z daleka zarowno od kuchni jak i lazienki. Tak optymalnie to caly dzien w lozku [emoji7] [emoji7] hehe mozna.sobie pomarzyc.Mi juz troche przechodzi. Najbardziej mnie naciaga na wymioty po jakims wysilku spacer itp albo na zapach. Ale jesc juz moge wiecej.
Ale Ci zazdroszczę ze Ci apetyt wrocil, tez na to czekam
Nie myśl, że próbuję na siłę ci wmawiać, że jest wszystko ok. 5900 przy 7+2 wygląda rzeczywiście nieciekawie... Na pewno wszystkie twoje myśli krążą wokół jednego teraz... i wcale się nie dziwię! Życzę spokojnej nocy, przespanej i bez koszmarów. Najważniejsze, że rano masz wizytę.owszem zgodze sie z Toba ale i tak wydaje mi sie ze 5900 na 7t 2d to za malo. rownie dobrze przy tych normach mozna powiedziec ze jestem w 5 tc... bo norma u mnie jest do 7200 na 5 tc
Kiedy miałaś OM? Długie masz cykle? Testy wyszły przed czy po @? Bardzo bym chciała, żeby było u ciebie wszystko dobrze!
U mnie też ostatnio lepiej, również mogę więcej jeść. Ranki teraz mam lepsze, a później różnie, ale bez porównania z tym co było od 5 tygodnia.Mi juz troche przechodzi. Najbardziej mnie naciaga na wymioty po jakims wysilku spacer itp albo na zapach. Ale jesc juz moge wiecej.
owszem zgodze sie z Toba ale i tak wydaje mi sie ze 5900 na 7t 2d to za malo. rownie dobrze przy tych normach mozna powiedziec ze jestem w 5 tc... bo norma u mnie jest do 7200 na 5 tc
Miejmy nadzieje, ze pozniej zaszla w ciaze niz mysli
O tak, zapachy najgorsze. Dla mnie katorga najwieksza procz lodowki to kosmetyki- wszelkie mydla szampony balsamy bleeee. Najchetniej trzymalabym sie z daleka zarowno od kuchni jak i lazienki. Tak optymalnie to caly dzien w lozku [emoji7] [emoji7] hehe mozna.sobie pomarzyc.
Ale Ci zazdroszczę ze Ci apetyt wrocil, tez na to czekam
Ja wrecz przeciwnie, jestem wagi ciezkiej wiec jesli apetyt wroci to pobije wszystkie rekordy
reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Ale śliczna dzidzia który to tc?Ja już po wizycie dzidzia ponad 2 cm. Serduszko bije. Termin potwierdzony na 4 kwietnia.