reklama
sky_84- gratuluję ciąży i witaj u nas
tak jak dziewczyny Ci pisały, serduszko może być, ale też nie nastawiaj się, że na pewno będzie, bo wcale jeszcze nie musi
A propos kawy to w Biedronce jest kawa fajna, nie pamiętam jak się nazywa, ale jest delikatna (80%zbożowej, 20% rozpuszczalnej)
tak jak dziewczyny Ci pisały, serduszko może być, ale też nie nastawiaj się, że na pewno będzie, bo wcale jeszcze nie musi
A propos kawy to w Biedronce jest kawa fajna, nie pamiętam jak się nazywa, ale jest delikatna (80%zbożowej, 20% rozpuszczalnej)
sky_84- gratuluję ciąży i witaj u nas
Kawe mozna zastapic, ale wstretnych papierochow juz nie to moze byc ciezko rzucic. Mi sie udalo z dnia na dzien, bo fajnie na sam zapach naciaga
Witajcie dziecię me drzemie, a ja się bycze obok... Właśnie zdałam sobie sprawę że dziś sobota i muszę jakieś zakupy na jutro ogarnąć, a ja tak strasznie nie lubię zakupów i tych sobotnich tłumów. Do tego dochodzi jeszcze brak ochoty na jedzonko, więc nawet nie wiem co na jutro przygotować... Tylko o Mc Donald myślę od rana... Bardzo rzadko jadam w takich miejscach ale dziś chyba się skuszę
Wzięłam się wczoraj za przerabianie (czyt przemalowanie) komody . Lubię takie ręczne pracę i bardzo mnie one zawsze odprężają no i ta frajda że wystarczy trochę farby i że starego mebla mam coś co jeszcze spokojnie mi posłuży
Wzięłam się wczoraj za przerabianie (czyt przemalowanie) komody . Lubię takie ręczne pracę i bardzo mnie one zawsze odprężają no i ta frajda że wystarczy trochę farby i że starego mebla mam coś co jeszcze spokojnie mi posłuży
N
Natuś_ka
Gość
My wczoraj zaliczylismy maca, właśnie z braku pomysłu na obiad, raz na jakiś czas nie zaszkodzi a frajda dla dzieci jest. Dzisiaj juz w domku zdrowiejWitajcie dziecię me drzemie, a ja się bycze obok... Właśnie zdałam sobie sprawę że dziś sobota i muszę jakieś zakupy na jutro ogarnąć, a ja tak strasznie nie lubię zakupów i tych sobotnich tłumów. Do tego dochodzi jeszcze brak ochoty na jedzonko, więc nawet nie wiem co na jutro przygotować... Tylko o Mc Donald myślę od rana... Bardzo rzadko jadam w takich miejscach ale dziś chyba się skuszę
mamablondi
Fanka BB :)
Kawe w ciąży mozna pić. Ja pije dwie. Mój lekarz twierdzi, ze juz dawno odeszlo się od tego, ze kawa szkodzi.
Przerabianie mebli - uwielbiam ogladac efekty, pochwal sie my mamy wszystko jeszcze nowe, bo 2 lata temu wprowadziliśmy sie na swoje i nie ma co przerabiać [emoji14] ani gdzie wcisnac nowego mebla
Smród frytury - az mnie wzdryga. Cale wakacje chodziłam i stękałam, ze smierdzi olejem i rybami. Bleeeeee. Bylismy za granicą, w nadmorskim kurorcie, nie zjadlam ani kawalka ryby, czy owoców morza. Mój M. Za to sie zajadał
Przerabianie mebli - uwielbiam ogladac efekty, pochwal sie my mamy wszystko jeszcze nowe, bo 2 lata temu wprowadziliśmy sie na swoje i nie ma co przerabiać [emoji14] ani gdzie wcisnac nowego mebla
Smród frytury - az mnie wzdryga. Cale wakacje chodziłam i stękałam, ze smierdzi olejem i rybami. Bleeeeee. Bylismy za granicą, w nadmorskim kurorcie, nie zjadlam ani kawalka ryby, czy owoców morza. Mój M. Za to sie zajadał
Kawe w ciąży mozna pić. Ja pije dwie. Mój lekarz twierdzi, ze juz dawno odeszlo się od tego, ze kawa szkodzi.
Tak, tak, o kawie to wiem, ale ja potrafię wypić piec dziennie a to jednak przesada. Problem jest taki, ze rozpuszczalnej nie lubię wiec muszę upolować bezkofeinowa do ekspresu i będę piłam na zmianę ze zwykła.
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Mi akurat na kawie nie zależy, wypije czasami do smaku ale nie tęsknie. Może dlatego ze nigdy nie pijałam kawy jakoś specjalnie na pobudzie, jedynie dlatego ze mi smakowala