Ja miałam ale maleńkie 2 mmJeszcze nie dziekuje
Mam takie pytanko do Was, bo jestescie bardziej doswiadczone usg bede miala w 6t1d. Jest szansa, ze bedzie juz widac serduszko?
reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Gratuluję wszystkim nowym posiadaczkom II kreseczek
Jak ja się źle czuje...co chwilę mdłości, zawroty głowy, wzdęcia i do tego spać nie mogę...chyba za dużo emocji się we mnie kumuluje...niby nie dopuszczam do siebie myśli że coś mogłoby pójść nie tak ale podświadomie to samo przychodzi...
Gratuluję wszystkim nowym posiadaczkom II kreseczek
Jak ja się źle czuje...co chwilę mdłości, zawroty głowy, wzdęcia i do tego spać nie mogę...chyba za dużo emocji się we mnie kumuluje...niby nie dopuszczam do siebie myśli że coś mogłoby pójść nie tak ale podświadomie to samo przychodzi...
N
Natuś_ka
Gość
Witam w sobotni dzionek wczorajsza wizyta poszła w zapomnienie, znalazłam USG niedaleko i czekam na odpowiedz jeśli chodzi o termin, przynajmniej tyle dla siebie zrobię żeby być spokojniejsza. Dziewczyny czy wy tez macie zmianę smaków, bo dla mnie np mięso mogło by przestać istnieć teraz, żadnych kiełbas i szynek nie umie jeść a wczesniej to była norma
Heda
To fajnie... zrobisz iść będziesz spokojniejszy.Witam w sobotni dzionek wczorajsza wizyta poszła w zapomnienie, znalazłam USG niedaleko i czekam na odpowiedz jeśli chodzi o termin, przynajmniej tyle dla siebie zrobię żeby być spokojniejsza. Dziewczyny czy wy tez macie zmianę smaków, bo dla mnie np mięso mogło by przestać istnieć teraz, żadnych kiełbas i szynek nie umie jeść a wczesniej to była norma
U mnie na razie smaki bez zmian. Nie mam jakiś objawów typowo ciążowych. Co może bardziej wydzielona jestem na zapachy.
justjestem
Moderatorka
Ja oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. No i moze jestem bardziej senna, ale tez malo spie, wiec niekoniecznie to przez ciaze
patuśka
Super! Daj znac jak poznasz termin.Witam w sobotni dzionek wczorajsza wizyta poszła w zapomnienie, znalazłam USG niedaleko i czekam na odpowiedz jeśli chodzi o termin, przynajmniej tyle dla siebie zrobię żeby być spokojniejsza. Dziewczyny czy wy tez macie zmianę smaków, bo dla mnie np mięso mogło by przestać istnieć teraz, żadnych kiełbas i szynek nie umie jeść a wczesniej to była norma
Zmiany smakow nie mam,ale wszystko mi smierdzi. Ciężko mi lodowke otworzyc.
Natalia91
Dzień dobry ja już po pobraniu bo jak już robic bete to ze sprawdzeniem przyrostu [emoji6] u mnie dzisiaj w nocy mdłości, rano mdłości, senność mega ale się jakoś ogarniam. Dzisiaj dzień wolny więc sprzątanie a później relaks [emoji3] miłego dnia [emoji8]
U mnie zaczęło się od zapachów, byłam nad morzem i nic nie mogłam zjeść, bo ta frytura wszędzie tak śmierdziała, ze nie mogłam wytrzymać.
Teraz doszedł ból piersi. Ale czasami ten ból się zmniejsza a ja się wtedy denerwuje, ze coś jest nie tak [emoji20]
Natomiast czytałam ze w ciąży odrzuca od kawy. A ja bym pila litrami, ale ograniczyłam do dwóch dziennie. Muszę kupić bezkofeinowa....
Teraz doszedł ból piersi. Ale czasami ten ból się zmniejsza a ja się wtedy denerwuje, ze coś jest nie tak [emoji20]
Natomiast czytałam ze w ciąży odrzuca od kawy. A ja bym pila litrami, ale ograniczyłam do dwóch dziennie. Muszę kupić bezkofeinowa....
reklama