reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Marcia a maz jak zareagowal? Bedzie dobrze.

Zapytaj sama siebie czy to wszystko co cie martwi dzis bedzie mialo jakies znaczenie za 5 lat [emoji4]
Mąż zareagował dobrze. Na pewno lepiej niż ja [emoji3] wiesz ja to wszystko niby wiem. Ale hormony plus kobieca natura skłonna do zamartwian nie daje mi spokoju [emoji6]

reklama
Trzymam kciuki za wizyty!

Marcia331 mnie czasami takie myśli nachodzą, czy mi ta ciąża potrzebna, choć bardzo chciałam, ale jak już zaszłam to różnie bywa z myślami. Pewnie duży wpływ na to ma moje samopoczucie, które jest średnie. Straciłam moją energię, nawet do sklepu mi się nie chce wyjść. Mam nadzieję, że to minie szybko i będę miała siłę.

Cieszcie się z wizyt zamiast się denerwować! ;)
Myślę ze z kolejnych juz sie będę cieszyc, tak samo z USG, ale ta jest pierwsza w tej ciąży i różne myśli chodzą po głowie. Dodatkowo wtedy miałam położną która juz szła na emeryturę, była ok, nie jakaś stara jędza:p teraz jest młody położnik i nie wiem czego sie spodziewać

Moja córka ma 3,5 roku i waży 15 kg. Później coraz mniej dzieci przybierają.

Nie miałam. Ale nie bierz nic sama, lepiej zapytać lekarza. Dzisiaj idziesz po wyniki? To może coś podpowie?
No właśnie lekarka mi przepisala w srode nystatyne, ale nawet nie sprawdzila tej wydzieliny, dziwne. Na razie odpuscilam.

Marcia331 mnie czasami takie myśli nachodzą, czy mi ta ciąża potrzebna, choć bardzo chciałam, ale jak już zaszłam to różnie bywa z myślami. Pewnie duży wpływ na to ma moje samopoczucie, które jest średnie. Straciłam moją energię, nawet do sklepu mi się nie chce wyjść. Mam nadzieję, że to minie szybko i będę miała siłę.
Pierwszy trymestr jest kiepski, nie oszukujmy sie :(

Dziewczyny! Moja beta z wczoraj, czyli 5+1 tc 5000, takze ladnie :)

A mi się jeść nie chce. Niby bym coś zjadła ale jak zajrzę do lodówki to mam odruch bleee. Chyba i u mnie się mdłości zaczęły. Może nie jakieś mega, ale już są. I zgaga. Jak tylko zjem to na co miałam ochotę... Jak sobie przypomnę moja zgage w poprzedniej ciąży to aż się boję co teraz będzie... Zezre mnie od środka...

Ja mam ciągle wielka gulę w gardle. Tylko pić mi się chce i mam jakiś slinotok nie wiadomo skąd ..

My samochód musimy kupić że tak powiem "od zera..." przy trójce to chyba busa :) mój mąż się śmieje że musimy kupić 7 osobowy bo może coś jeszcze wyskoczy :) ale ja już zdecydowałam. Rodzę i zamykam fabrykę :)
witamy :) ja się strasznie boję trzeciego dzieciaczka... :) nikt chyba na taką wiadomość nie jest gotowy, ani ja ani rodzina... A mój pracodawca to już na pewno nie jest! :)

No właśnie nie. Pani doktor zazyczyla sobie by zrobić u niej na nfz. Prywatnych wyników nie chciała wziąć pod uwagę...
ja karmilam syna jeszcze niedawno, do roku (teraz ma 13 mies.) ale ostatnie 2 były takie że jadł coraz mniej i dupa... Pewnego dnia odwrócił głowę i zaczął płakać. Odpuściłam. Próbowałam Jeszce ale nic z tego. Także nie zmuszam. :) może mu coś nie podeszło...nie wiem. Za to wszystko inne zjada jak szalony. WSZYSTKO ! :)

Zrob 2 razy w tym samym. W roznych sie nie licza, wyniki uzyskiwane innymi metodami, inne normy itp.

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.

Ja mialam, biale :/ szybko przeszlo

reklama

Ja staralam sie 2 lata i przy tym co teraz sie sie ze mna dzieje jestem w szoku i zaczynam sie zastanawiac. Kobiety nie zrozumiesz :D

Do góry