reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

ZonaGraja podziwiam! Ja nigdy nie dalabym rady pracowac na nockach. Migreny by mnie wykonczyly
Ja bardziej mam problem z "życiem" po nocnej zmianie :) jak się tym moim roczniakiem muszę zająć ... Mam nadzieję że jutro będzie łaskawy i grzecznie koło 10 pójdzie na 2 godzinną drzemkę a mama razem z nim :) córka ma 9 lat więc świetnie potrafi zająć sobie na tą chwilę czas... Choć niekiedy z Nią bywa gorzej niż z takim małym szkrabem... Nagle bez mamy nic się odnaleźć nie da..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w pracy wstałam z bólem głowy zjadłam coś na szybko a teraz mam takie mdłości że muszę coś w siebie wepchnąć i może kawa na tą głowę pomoże bo do 14 to nie wytrzymam [emoji26]

A ja właśnie kończę swoją zmianę.... Marzę by się choć na chwilę położyć... :) ale przy moim małym szatnie i jego starszej pomocnicy raczej płonne me nadzieje....:)

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]
P.s. Tak zacznę kopiować moje wiadomości z majowek bo kurczę ciężko mi się rozdwoic i dwa razy pisać to samo[emoji28]

Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]
P.s. Tak zacznę kopiować moje wiadomości z majowek bo kurczę ciężko mi się rozdwoic i dwa razy pisać to samo[emoji28]
Natalia bądź kreatywna nie pisz tego samego... my sobie na majówki pójdziemy poczytać [emoji12] [emoji12]

Mam to samo. Ktory tydzien u Ciebie ?
Wg suwaczka 6+5.

8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy :) ale ubrania też już na 92 musi .
Mój miał pół roku i ważył 11kg. Jak to dobrze, że zaczął chodzić jak miał 10 miesiący, bo w ciąży bym wykitowała :D

Dziewczyny a karmilyscie piersia?
Tak. Chociaż u mnie z wielkimi przejściami.

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.
Nie miałam tak nigdy. Ale nie wiem czy w ciąży bym coś wzięła na własną rękę.

A ja właśnie kończę swoją zmianę.... Marzę by się choć na chwilę położyć... :) ale przy moim małym szatnie i jego starszej pomocnicy raczej płonne me nadzieje....:)
A Córka się nie pobawi z bratem?

Dzisiaj w końcu dojeżdża mój Mąż do nas i będzie mi trochę lżej.

@ŻonaGraja to Ty chyba za długo nie popracujesz. Przecież e ciąży nocne zmiany są zakazane.

Natalia mnie też łeb dzisiaj boli. Przeplakalam pół nocy. Nadal mam wahania co do tej ciąży i jeszcze nie potrafię się z niej cieszyć. A wieczorem napisała do mnie koleżanka. Pierwsza ciążę poronila, druga była ok i ma córeczkę, potem kolejne poronienie. A teraz jest w 19hbd i okazuje się że dziecko ma bardzo duża przepukline pepowinowa i ma niewielkie szansę na przeżycie po porodzie. No tak mnie to uderzyło jak obuchem w łeb. Inni przeżywają takie tragedie a ja nie potrafię cieszyć się z kolejnej ciąży w która zaszłam bez problemów. Mam nadzieję że jak w końcu zobaczę serduszko na usg to do mnie dotrze że rozwija się we mnie nowa cudowna istotka

Chyba mam pierwsze objawy ciąży. Potworne zawroty głowy. Jak wstawalam w nocy do córki to myślałam że zaraz upadne. Teraz też się szybko do niej ruszyłam bo uciekała gdzieś na czworaka i też ni się ciemno przed oczami zrobiło.

reklama
Do góry