reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@liczba a którego masz wizytę? Bo u nas obraz był podobny. Ja mam wizytę 24.08 czyli za tydzień. Też się nie mogę doczekać. Szkoda że mnie nie umowil na poniedziałek lub wtorek. No ale w piątek będzie według aplikacji 8+0 więc wszystko będzie jasne. Muszę jakoś wytrzymać ten tydzień. Dzisiaj przyjechała do nas moja mama. Jutro przyjezdzaja goście na urodziny najstarszego syna więc do niedzieli jakoś minie. A potem już tylko 5 dni. Najbardziej mnie denerwuje to ukrywanie i udawanie że wszystko jest ok. No ale przed oznaczeniem serduszka nie chce nikomu nic mówić

Natuś_ka, patuśka kciuki za dzisiejsze wizyty. I ktoś jeszcze ma dzisiaj ale nie pamiętam. Chyba mamablondi [emoji3]

W którym tygodniu bylas ? Ja 5 i 2 dni. W poniedzialek zadzwonie i sie dowiem kiedy mam przyjsc.

reklama
Spokojnie, na pewno bedzie wszystko dobrze, kazda nas jest na tym samym etapie i musi przez to przejsc. Mowie tylko ze lekarz kazal Ci przyjsc po 8 tc bo po ciaza juz ma duzo wieksze szanse [emoji4]

3 znajome stracily ciaze okolo 11 tc :/ lepiej o tym nie myslec. A lekarz pewnie kazal tak przyjsc wlasnie dlatego, zeby uniknac takiej sytuacji jak jest, ze czlowiek sie martwi bo nic nie bylo widać. Dlatego w 5 tyg nawet nie chca robic usg. Ale ok, po wizycie jesli bedzie ok to bede ttrzymala sie Twojej wersji, ze juz najgorsze za mna :)

Ty juz jestes po pierwszej wizycie ? Ktory tc ?

Jestem właśnie po wizycie.... Mam mieszane uczucia. Lekarz taki ze co sie nie powie to Cie potrafi zbesztac... W sumie to posiedzialam przy biurku z 10 minut, ot cała wizyta...

reklama
Do góry