reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

@ŻonaGraja to Ty chyba za długo nie popracujesz. Przecież e ciąży nocne zmiany są zakazane.

Natalia mnie też łeb dzisiaj boli. Przeplakalam pół nocy. Nadal mam wahania co do tej ciąży i jeszcze nie potrafię się z niej cieszyć. A wieczorem napisała do mnie koleżanka. Pierwsza ciążę poronila, druga była ok i ma córeczkę, potem kolejne poronienie. A teraz jest w 19hbd i okazuje się że dziecko ma bardzo duża przepukline pepowinowa i ma niewielkie szansę na przeżycie po porodzie. No tak mnie to uderzyło jak obuchem w łeb. Inni przeżywają takie tragedie a ja nie potrafię cieszyć się z kolejnej ciąży w która zaszłam bez problemów. Mam nadzieję że jak w końcu zobaczę serduszko na usg to do mnie dotrze że rozwija się we mnie nowa cudowna istotka

Chyba mam pierwsze objawy ciąży. Potworne zawroty głowy. Jak wstawalam w nocy do córki to myślałam że zaraz upadne. Teraz też się szybko do niej ruszyłam bo uciekała gdzieś na czworaka i też ni się ciemno przed oczami zrobiło.
Nie martw się, na dzidziusia najlepiej wpływa dobre samopoczucie . Szkoda lez ;) też mam za sobą 2 poronienia i ukochanego synka , jestem dobrej myśli, że ta ciąża będzie przebiegać prawidłowo . Trzeba się cieszyć że wszystko jest dobrze . Głowa do góry :*

reklama
Marcia a dlaczego nie cieszysz sie? Przepraszam jesli o tym pisalas ale nie pamietam was jeszcze po nickach
To moja 4 ciąża. 3 pierwsze planowane, ta to niespodzianka. Będę miała duże problemy z pracą. Wszystko wywraca się do góry nogami. Powoli oswajam się z ta myślą ale czasem przychodzą takie dni że nie moge sobie psychicznie z tym poradzić. Wiem że przyjdzie w końcu ten moment że będę się cieszyła. Ale tym bardziej mi głupio jak nie potrafię teraz tego robić a ludzie wokół mnie przeżywają takie tragedie. No i hormony robią swoje i przeżywam to wszystko 100x bardziej.

Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app

Dziendobry wszystkim:)
Racja z tym samopoczuciem, trzeba być spokojnym żeby nasze istotki sie dobrze rozwijały. Choć ja mam dzisiaj z tym problem od rana, czuje sie w środku strasznie nerwowo, wizytę mam w południe a juz siedze jak na szpilkach

Racja z tym samopoczuciem, trzeba być spokojnym żeby nasze istotki sie dobrze rozwijały. Choć ja mam dzisiaj z tym problem od rana, czuje sie w środku strasznie nerwowo, wizytę mam w południe a juz siedze jak na szpilkach
Trzymam kciuki za wizytę. I czekamy na wieści [emoji3]

Wizytujemy prawie równocześnie [emoji85] ja o 13.30 [emoji123] no i tez juz mam stresa i gule w gardle.

Wizytujemy prawie równocześnie [emoji85] ja o 13.30 [emoji123] no i tez juz mam stresa i gule w gardle.
Kciuki za wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Mój właśnie zaczyna ubranka na 92 nosić ale chudszy bo 11kg ma. [emoji4]
Moja córka ma 3,5 roku i waży 15 kg. Później coraz mniej dzieci przybierają.

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.
Nie miałam. Ale nie bierz nic sama, lepiej zapytać lekarza. Dzisiaj idziesz po wyniki? To może coś podpowie?

Do góry