reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Planuje w tej ciazy byc cierpliwa i pojsc w 8tc- to taki przełomowy tydzien w pierwszym trymestrze.
W pierwszej ciazy strasznie wariowalam i chodzilam na usg co dwa tyg.

A juz ktoras byla na usg? [emoji4]
Była większość. Ja byłam w 5+6 (ja mówię 5+7, ale napisałam 5+6, bo tak większość liczy do sześciu) i było już serducho :D. Byłam tak wcześnie, bo lekarz później miał urlop.

Była większość. Ja byłam w 5+6 (ja mówię 5+7, ale napisałam 5+6, bo tak większość liczy do sześciu) i było już serducho :D. Byłam tak wcześnie, bo lekarz później miał urlop.

Bo wy juz „zaawansowane” [emoji23] u mnie dopiero, wedlug apki, 4+3 wiec lekarz za wiele nie zobaczy.
Chcialabym dotrwac z wizytą do 8tc, jak mi sie nie uda to chociaz do 6tc [emoji4]
Musze koniecznie kupic sobie detektor tetna, bo oszaleje do konca pierwszego trymstru [emoji849][emoji15]
Na dodatek w polowie wrzesnia jedziemy na slub do PL, cos mi sie wydaje, ze 10 godzin w aucie będzie dla mnie ogromną katorgą [emoji849][emoji849]

Bo wy juz „zaawansowane” [emoji23] u mnie dopiero, wedlug apki, 4+3 wiec lekarz za wiele nie zobaczy.
Chcialabym dotrwac z wizytą do 8tc, jak mi sie nie uda to chociaz do 6tc [emoji4]
Musze koniecznie kupic sobie detektor tetna, bo oszaleje do konca pierwszego trymstru [emoji849][emoji15]
Na dodatek w polowie wrzesnia jedziemy na slub do PL, cos mi sie wydaje, ze 10 godzin w aucie będzie dla mnie ogromną katorgą [emoji849][emoji849]
Kto wie, może będziesz się świetnie czuła :).

Dziewczyny zaginęłam w akcji - wiem, przepraszam, wybaczcie, ale chwilowo nie mam czasu i głowy by na forum zaglądać. A to praca, a to dzieciaki. Ciągle coś. :)
Byłam na wizycie... I Pani doktor nie zaakceptowała moich wyników bety zrobionych prywatnie w laboratorium tylko dała skierowanie na zrobienie ich ponownie.
W ogóle jakąś średnio przyjemna była i nawet Bąknęła coś ze jeszcze jedno dziecko nie podrosło, a już drugie... I że to, że ja się na ciążę czuje, nie oznacza że w niej jestem... Ręce mi opadły mówię wam... Także lekarza zmienię z pewnością... Mam nadzieję że u was wszystko ok. U was wszystkich oczywiście. :) postaram się nadrobić wszystko i być z wami częściej... Teraz niestety nie mam czasu by nadrobić te... O matko duuużo stron :)

Jeśli mialabym urodzic wg terminu z um, to u mnie b3dzie roznica 23.5 msc. Miedzy dziecmi. :)

Ja dalej z mdłosciami. Wszedzie w okolicy czuc ryby lub owoce morza, a mnie naciaga na rzygu momentalnie. Jutro rano lecimy do Polski, więc odetchnę.

Moja ciążowa zachcianka - zupka chinska. Obleciałam 3 sklepy, zeby w koncu trafic. Musialam ją zjesc [emoji85][emoji85][emoji85]

Dziewczyny zaginęłam w akcji - wiem, przepraszam, wybaczcie, ale chwilowo nie mam czasu i głowy by na forum zaglądać. A to praca, a to dzieciaki. Ciągle coś. :)
Byłam na wizycie... I Pani doktor nie zaakceptowała moich wyników bety zrobionych prywatnie w laboratorium tylko dała skierowanie na zrobienie ich ponownie.
W ogóle jakąś średnio przyjemna była i nawet Bąknęła coś ze jeszcze jedno dziecko nie podrosło, a już drugie... I że to, że ja się na ciążę czuje, nie oznacza że w niej jestem... Ręce mi opadły mówię wam... Także lekarza zmienię z pewnością... Mam nadzieję że u was wszystko ok. U was wszystkich oczywiście. :) postaram się nadrobić wszystko i być z wami częściej... Teraz niestety nie mam czasu by nadrobić te... O matko duuużo stron :)
Co za nieprzyjemny człowiek z tej lekarki... Brr, aż ciarki przechodzą. Od takich jak najdalej.

reklama
Melduję się z wynikami:
beta:

Progesteron:

i jeszcze test zrobilam przed chwila ten sam co wczoraj i tak kminię czy jest ciut ciemniejszy czy nie? płytkowy zostawiłam na rano żeby mieć jakiś test z porannego moczu.

Do góry