reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny zaginęłam w akcji - wiem, przepraszam, wybaczcie, ale chwilowo nie mam czasu i głowy by na forum zaglądać. A to praca, a to dzieciaki. Ciągle coś. :)
Byłam na wizycie... I Pani doktor nie zaakceptowała moich wyników bety zrobionych prywatnie w laboratorium tylko dała skierowanie na zrobienie ich ponownie.
W ogóle jakąś średnio przyjemna była i nawet Bąknęła coś ze jeszcze jedno dziecko nie podrosło, a już drugie... I że to, że ja się na ciążę czuje, nie oznacza że w niej jestem... Ręce mi opadły mówię wam... Także lekarza zmienię z pewnością... Mam nadzieję że u was wszystko ok. U was wszystkich oczywiście. :) postaram się nadrobić wszystko i być z wami częściej... Teraz niestety nie mam czasu by nadrobić te... O matko duuużo stron :)
Co za babsztyl. A co jej do tego ile masz dzieci i w jakim wieku... no szok.

reklama
Jestem po wizycie, lekarz kazal brac magnez i doraznie no spe na te moje bole, na usg nie byl pewien, ale.chyba widzial pęcherzyk malenki, endometrium grube 16 mm, zadnych torbieli ani krwiakow, w razie problemow mowil ze mam jechac na ip. Takze jak na dzien dzisiejszy jest ok :) kolejna wizyta w kolejny pt ale u innego lekarza.

No u mnie już 8+3tc będzie. To nawet bliźniaki odróżnić się da.
emoji3.png
Planuje w tej ciazy byc cierpliwa i pojsc w 8tc- to taki przełomowy tydzien w pierwszym trymestrze.
W pierwszej ciazy strasznie wariowalam i chodzilam na usg co dwa tyg.

A juz ktoras byla na usg? [emoji4]
Ja nie byłam jeszcze u gina :) według aplikacji (choć jej nie ufam) jestem w 5+2..wizytę mam dopiero 23 sieprnia będzie to ok 6+4... Nie chciałam się spieszyć żeby coś więcej zobaczyc... Pzatym mój ginekolog ma takie straszne kolejki mimo że prywatny :/ czekam z niecierpliwością... Mam nadzieję, że już będzie serduszko. Tymczasem pozdrawiam was z pociągu... 4 h podróży przede mną jeszcze.. A ciężko mi wysiedziec.

Badania żadnego... Powiedziała że jak zobaczy wyniki to dopiero uwierzy i że ona z tych lekarzy co to na początku ciąży ręce z dala od macicy trzymają... Może się brzydzi
Albo zazdrości bo jej macica chyba już uschła... (bosz... Jaka ja się wredna robię... :)
Normalnie wróżka nie lekarz...

Heda oj tak my, 40 km niecałe od Zurych ale ma coś w sobie magicznego to miejsce. I woda jaka czysta, błękitna [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry