Kilka razy miałam taki dość silny ból, ale już nie pamiętam dokładnie bo ze trzy tygodnie od tego czasu minęły [emoji12]Rajoo bardzo Cię tą pachwina ciągnęła ? Bo mnie dzisiaj jajnik bolał dosyć mocno i ciągnięcia w pachwinie też silniejsze
Wow jaka już wysoka beta trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze. A kiedy masz kolejną wizytę?Dziewczyny ! Według ostatniej miesiączki byłam na wizycie wczoraj i był 6 tydz i 4 dzień ciąży . Niestety nie było widać zarodka ... Nie ukrywam , że lekarz mnie nastraszyl . Kazał mi zrobić betę w piątek i niedzielę . Piątkowa wyszła 94728.1 . Myślicie , że mam powody do niepokoju , czy jeszcze wszystko może się zmienić ?
Jak jesteś spokojna to bez sensu wydawać pieniążki na betęCześć Kobietki. Byłam wczoraj na wizycie. Lekarz na początku mówił, że jest bardzo wczesna ciąża i nie wiadomo, czy cokolwiek będzie widać. Ale był widoczny pęcherzyk, baardzo się ucieszyłam, jak powiedział, że jest ciąża. Niby testy pokazywały, ale chciałam chyba to usłyszeć od lekarza ). Później wspomniał, że ścianki macicy są w porządku, bardzo mocne, ale w niektórych miejscach jest coś bardziej wodnite (chyba dobrze zapamiętała) i żeby nic się nie stało, żeby pęcherzyk się nie odkleił dostałam duphaston. Nie ma żadnego zagrożenia, powiedział, że mogę spacerować, jeździć rowerem, chodzić na basem.. Mam unikać za to dusznych sklepów, kościołów, nie wychodzić na to słońce, ponieważ przez te moje szybkie spalanie cukru, może być mi jeszcze bardziej słabo, duszno, niedobrze, niż "standardowej" kobiecie w ciąży. Lekarz się śmiał, że on chciałby tak szybko spalać cukier, bo mógłby więcej jeść hihi, przez to trochę się odstresowałam szczerze mówiąc Dostałam również zwolnienie ciążowe i wizytę mam za 3 tygodnie. I co najważniejsze, Mój w końcu uświadomił sobie, że jestem w tej ciąży hihi.
I mam pytanie do Was, czy zrobić sobie między czasie bete, żeby sprawdzić, czy wszystko dobrze się rozwija ? Zapomniałam spytać lekarza od tego wszystkiego.
Dziewczyny, u mnie wizyta była 7. Sierpnia (koniec piątego tygodnia) i był pęcherzyk 6,5mm, zarodka nie było widać .
Kolejna 21.08, będzie koniec 7 tygodnia, czekam na serduszko...
Nie przejmuj się, ja w poprzedniej ciąży byłam w 6 tygodniu i też był tylko pęcherzyk
A pierwszą wizytę w tej ciąży mam tak jak Ty- 21.08