reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ale nie masz żadnych mocniejszych bóli brzucha? Ja raz w poprzedniej ciąży miałam taki brązowy śluz, na cito poleciałam do lekarza, akurat to była gin z której szybko zrezygnowałam, to mi luteine przepisała. Jak ja po tym zdychałam... na.szczęście koleżanka poleciła mi swoją doktor i to był strzał w dziesiątkę. A co do tej wydzieliny, to podobno czasami się zdarza taka zabarwiona, ważne żeby to nie była żywa krew jak pisała AsssO. Chyba kiedyś coś na ten temat pisała mamaginekolog, jak nie czytałaś polecam bloga :-)
A ja wreszcie trafiłam z butami!! Kupiłam przez neta 4 pary i trzy są dobre. Tylko zastanawiam się, czy jest sens takiemu maluchowi zostawiać dwie pary pełnych bucików, bo w sandałkach to już biegał po podwórku, zostają na bank

Niestety moja pani ginekolog jest dopiero w środę. Zauważyłam dziś na bieliźnie delikatne ślady. Bólu brzucha na szczęście nie mam. Mam nadzieje ze do wizyty sie to nie powtórzy.

reklama
Niestety moja pani ginekolog jest dopiero w środę. Zauważyłam dziś na bieliźnie delikatne ślady. Bólu brzucha na szczęście nie mam. Mam nadzieje ze do wizyty sie to nie powtórzy.
Jakby odpukać się przytrafiło znów, to pojedź na izbę, żeby sprawdzili czy ok, lepsze to niż się zamartwiać. Może masz za mało progesteronu i luteina by się przydała.

Dziewczyny mnie wykoncza te upaly..... Ledwo zipie. Jak sie dzisiaj czujecie bo ja wyjatkowo super nawet spac mi sie nie chce[emoji39]
Ja okropnie, nie mogę postawić sie na nogi po pracy. Próbowałam sie zdrzemnac ale chyba z godzinę przewracalam sie z boku na bok bo w tym upale to się nie da nawet spac. Musialabym sie co chwile kąpać bo ciągle czuje sie nieswierza ze tak powiem. Muszę mieszkanie ogarnąć przed weekendem a nie mam kompletnie siły, nawet zjedzenie obiadu było męczące:p

Dziewczyny czekam na wizytę u ginekologa ( niestety do środy). Wg OM 5+3 tydzień (25.06). Pierwsza beta 91 (23.07) druga 281 (25.07). Do tej pory wszystko było ok. Dziś zauważyłam delikatnie brązowy śluz. Czy mam się niepokoić? To moja pierwsza ciąża wiec martwią mnie każde niepokojące objawy [emoji17]
Zabarwiony śluz jeszcze nie oznacza najgorszego, ja tez plamilam przy poprzedniej ciąży na trzy dni przed pierwsza wizytą ale położna stwierdziła ze to się zdaża i nie ma co panikowac, natomiast warto sprawdzić jeśli sie będzie nasilać. Może przejdz sie zrobić betę dzisiaj i w poniedziałek żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta

Hej Dziewczyny ! Dołączam, mam nadzieję ... Ostatni okres 05.07 przy cyklach 24 dniowych. Od 5 dni pobolewa mnie w dole brzucha (takie lekkie okresowe, które zawsze miałam tylko w dzień @). Dajcie znać co sądzicie ... Wg kalkulatora 4tydz i 1 dzień - poród na 11 kwietnia 2019 :) Skakałabym do nieba ...

reklama
Nie mam jak narazie bo muszę trzymać przed moim D wszystko w tajemnicy (mam nadzieję, że potwierdzi się i będzie najpiękniejsza niespodzianka) a przeprowadziliśmy się na wieś ostatnio - w mieście będę dopiero jutro i kombinuję jak o aptekę zahaczyć ...

Do góry