mamablondi
Fanka BB :)
No to smaki ciazowe mamy takie same. Haha jeszcze jadlam kapuste kiszoną prosto ze słoja [emoji14]Ja ogorki i smalec (powaznie) i mam corki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to smaki ciazowe mamy takie same. Haha jeszcze jadlam kapuste kiszoną prosto ze słoja [emoji14]Ja ogorki i smalec (powaznie) i mam corki.
Może to od tych staranek coś się podrażniło i większe krwawienie jest? Albo poprostu od upałów? Nie przebywałaś na słońcu za duzo?Kurczę dziewczyny tak się ze mnie leje , ze wcześniej nie miałam tak obficie okresu [emoji848][emoji853] Dziś juz 2 tabletki od rana brałam , gdzie zwykle 1 dziennie tylko brałam max.. Masakra jakaś :/ wolałabym nie mieć okresu tak jak Wy w takie upały to uciążliwe
Dasz radę ! Jak dajesz z 3 to i z 4 [emoji3]A jak ja dam radę z 4????? Mam dwóch synów (6 I 4 lata) i 10 miesięczna córkę [emoji16][emoji16] to dopiero hardcore [emoji16]
Mniaaaaaam!!!!!!No to smaki ciazowe mamy takie same. Haha jeszcze jadlam kapuste kiszoną prosto ze słoja [emoji14]
Też mam mniejszy apetyt. Może przez te upały częściowo.A ja w pierwszej ciąży nie miałam zachcianek za bardzo. Mniej jadłam ogólnie i dopiero w 9 miesiącu piłam nałogowo mega zimny sok jabłkowy!
A teraz tez mam mniejszy apetyt, ale za to mam ochotę na jogurty naturalne i miesoooo!
Szok!!W mojej rodzinnej miejscowosci mieli 3 starszych dzieci i trafily się czworaczki. Niezle, co?
Ja blizniakow nigdy bym nie podjela sie naturalnie. Dla ich dobra. Bym sie bardzo bala, ze jedno wstawi sie ladnie do kanalu rodnego glowka, a drugi nie.Po wielkich trudach uśpiłam Córkę.
Zawsze marzyłam o bliźniakach, ale boję się, że bym nie mogła rodzić naturalnie. A jak pomyślę o cc to mam dreszcze