reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Sn jest dużo lepsze dla dziecka. Jak nie ma przeciwwskazań to nie widzę problemu. Mojej znajomej nie chcieli pozwolić na sn. Ale się uparła. Rach ciach i się urodzili.

reklama
Ja na bliźniaki się nie nastawiam bo ostatnim razem przy stymulacji też były dwa pęcherzyki a mam jedno dziecko dla mnie to oznacza po prostu większe szanse ale... wiadomo może być różnie [emoji6][emoji16]

Dziewczyny mnie wykoncza te upaly..... Ledwo zipie. Jak sie dzisiaj czujecie bo ja wyjatkowo super nawet spac mi sie nie chce[emoji39]

Dziewczyny czekam na wizytę u ginekologa ( niestety do środy). Wg OM 5+3 tydzień (25.06). Pierwsza beta 91 (23.07) druga 281 (25.07). Do tej pory wszystko było ok. Dziś zauważyłam delikatnie brązowy śluz. Czy mam się niepokoić? To moja pierwsza ciąża wiec martwią mnie każde niepokojące objawy [emoji17]

Dziewczyny czekam na wizytę u ginekologa ( niestety do środy). Wg OM 5+3 tydzień (25.06). Pierwsza beta 91 (23.07) druga 281 (25.07). Do tej pory wszystko było ok. Dziś zauważyłam delikatnie brązowy śluz. Czy mam się niepokoić? To moja pierwsza ciąża wiec martwią mnie każde niepokojące objawy [emoji17]
Do póki nie ma zywej krwi jest dobrze[emoji846]

Ale nie masz żadnych mocniejszych bóli brzucha? Ja raz w poprzedniej ciąży miałam taki brązowy śluz, na cito poleciałam do lekarza, akurat to była gin z której szybko zrezygnowałam, to mi luteine przepisała. Jak ja po tym zdychałam... na.szczęście koleżanka poleciła mi swoją doktor i to był strzał w dziesiątkę. A co do tej wydzieliny, to podobno czasami się zdarza taka zabarwiona, ważne żeby to nie była żywa krew jak pisała AsssO. Chyba kiedyś coś na ten temat pisała mamaginekolog, jak nie czytałaś polecam bloga :-)
A ja wreszcie trafiłam z butami!! Kupiłam przez neta 4 pary i trzy są dobre. Tylko zastanawiam się, czy jest sens takiemu maluchowi zostawiać dwie pary pełnych bucików, bo w sandałkach to już biegał po podwórku, zostają na bank

Pytałyście o blogi. Polecam srokao. Chemiczka ocenia różne kosmetyki dla dzieci i mamy. Bardzo fajna sprawa, bo można uniknąć syfu ;)
A co do kp to hafija.

reklama
Sn jest dużo lepsze dla dziecka. Jak nie ma przeciwwskazań to nie widzę problemu. Mojej znajomej nie chcieli pozwolić na sn. Ale się uparła. Rach ciach i się urodzili.
A mojej cioci kazali rodzić sn, ale się bardzo bała i załatwiła cc i okazało się, że uratowała syna, bo był tak owinięty pępowiną, że udusiłby się, nie ma reguły co w danym przypadku będzie lepsze.

Do góry