@Natalia91 szczepiłaś pojedynczymi, ale pewnie na jednej wizycie wszystkie? Nie spotkałam się, aby robili inaczej. I niektórych nie da się pojedynczo, jak tężec, błonica i krztusiec i odra, różyczka, świnka. Jak się zaczęło źle mówić o mmr to wycofali pojedynczą na odre i teraz tylko skojarzone.
reklama
Delicious- posłuchałam się Ciebie, zrobiłam test przed chwilą.
Kreska się nie pojawiała, ale minęła chwila i jest!!!!!! Cień cienia, ale jest!!! Mam tez drugi to jutro z porannego moczu zrobię drugi!!!!!! Ale się cieszę !!!!!
Kreska się nie pojawiała, ale minęła chwila i jest!!!!!! Cień cienia, ale jest!!! Mam tez drugi to jutro z porannego moczu zrobię drugi!!!!!! Ale się cieszę !!!!!
mamablondi
Fanka BB :)
Rajoo super, gratuluję [emoji813]
mamablondi
Jak słabo, jak słabo? [emoji813] Widać jak nic! Aaaa, oby same tak dobre informacje tu zawsze napływały.Zobacz załącznik 883826
Słabo widać, ale może się dopatrzycie
Zobacz załącznik 883826
reklama
patuśka
Gratulacje !!!!! Wrzuc zdjecie
Dziewczyny dopiero wracam z pracy i sie kiepsko czuje,ale przebrnelam przez wszystkie posty... podsumowując tematy dnia, szczepie na wszystko i gdy zajde w ciaze to planuje zrobic nifty na poczatku 2 trymestru, wole miec pewnosc i spokoj ducha. Suplementy lykam bo jem za malo warzye, zeby byc w stanie wszystko co.dobre naturalnie dostarczyc.
Dziewczyny dopiero wracam z pracy i sie kiepsko czuje,ale przebrnelam przez wszystkie posty... podsumowując tematy dnia, szczepie na wszystko i gdy zajde w ciaze to planuje zrobic nifty na poczatku 2 trymestru, wole miec pewnosc i spokoj ducha. Suplementy lykam bo jem za malo warzye, zeby byc w stanie wszystko co.dobre naturalnie dostarczyc.