reklama
porcelana
Fanka BB :)
Może faktycznie bliźniaki [emoji23]Dziewczyny , czy Wy też śledzicie swoją betę ? Dziś już nie mogłam sobie odmówić ostatni raz tej przyjemności [emoji23] Ale jestem zszokowana , co sądzicie o tak dużych przyrostach ? 21.07 - 61.7 , 23.07 - 195.9, 25.07 - 635.4
N
Natuś_ka
Gość
Podobno beta rośnie o 20% bardziej w przypadk dziewczynek
lub tez bliźniaki sie szykują 
Dziewczyny , czy Wy też śledzicie swoją betę ? Dziś już nie mogłam sobie odmówić ostatni raz tej przyjemności [emoji23] Ale jestem zszokowana , co sądzicie o tak dużych przyrostach ? 21.07 - 61.7 , 23.07 - 195.9, 25.07 - 635.4
A masz może w rodzinie przypadki bliźniaków ? ;D
Sprawdziłam twoją betę w pierwszym lepszym kalkulatorze to wyszło, że to są wyniki poniżej normy, bo przyrost niecałe 60%. Więc może wcale nie jest taki duży przyrost.Dziewczyny , czy Wy też śledzicie swoją betę ? Dziś już nie mogłam sobie odmówić ostatni raz tej przyjemności [emoji23] Ale jestem zszokowana , co sądzicie o tak dużych przyrostach ? 21.07 - 61.7 , 23.07 - 195.9, 25.07 - 635.4
Nie martw się, bo to sztywne kalkulatory, nie u każdej przyrasta o 66%, o których się słyszy. Nawet ja w drugiej ciąży miałam też mały przyrost.
Ps. Chyba że coś źle wpisałam w tym kalkulatorze.
Sprawdzałam na stronie "plodnosc pl"
Ja nie sprawdzam bety, będzie co ma być. Nie zamierzam też brać luteiny i innych takich.
Ostatnia edycja:
No wlasnie bo patrzac na liczby na ludzki rozum 61,7 a 195,9 to przeciez ponad 3 razy wiecej!!!Masz rację ! Ale to też zależy od kalkulatora . Sprawdziłam na innej stronie i wyszło mi Zobacz załącznik 881381
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Ja tez nie sprawdzam bety bo tu gdzie mieszkam nie ma laboratorium. Muszą wystarczyc mi testy. Pozyje troszkę w blogiej nieświadomości ciesząc sie każdym dniem