reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja schudłam 5kg. Przed ciąża ważyłam 75. No i pomału sobie próbuje dobić na razie 72 mi wskoczylo.
A byłam wczoraj w biedronce i były te rogal do spania, może zainwestuje. Od początku ciąży okropnie mi się śpi, budzę się co 2 godziny. Każdy odgłos też sprawia że się budzę. Także z mężem śpimy osobno już 14 tygodni :p
A byłam dziś na ćwiczeniach dla ciężarnych. Super sprawa, nogi bolą, ale czuję się świetnie. I zdałam sobie sprawę że moja kondycja jest równa 0.

Ja mam właśnie ta biedronkowa, jest spoko także śmiało kupuj bo cena śmieszna :)

reklama
Też kupiłam ta biedronkowa, wydaje się bardzo solidna. Ja pół nocy śpię z nia pil bez bo przeszkadza mi jak się przekrecam.

Ja ostatnio też wywalilam męża na jedna noc ,bo już miałam dość. Nie dość, że budzę się do młodego,bo się rozkopuje i zaraz chory to jeszcze ten chrapie jak niedźwiedź. I się wkoncu wyspałam. :biggrin2:

U mnie waga póki co stoi chociaż, piersi mam większe już musiałam stanik zmienić i brzuch też nieźle widać, przynajmniej w ubraniach.

Mam dokładnie tak samo z ta poduszka. Śpi się super, ale jak człowiek się chce przekręcić na drugi bok to jest już niezły challenge :)

A co do wagi u mnie kilo na plusie, jakoś się bardzo nie objadam, ale tez sobie nie żałuje. Ale jak będzie za bardzo rosło to niestety muszę przyhamować, dałam sobie max 10 kilo, przy mojej wadze wyjściowej to i tak będzie dużo.

Jest!!! Poczułam Leosia [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja aaa, ale zazdro!! :) tak na to czekam, ale poczekam jeszcze z dobry miesiąc coś myślę. pierwsza ciąża, tak bardzo nie mogę się doczekać tego uczucia :) a tu jeszcze te łożysko z przodu jak na złość :D

Mam dokładnie tak samo z ta poduszka. Śpi się super, ale jak człowiek się chce przekręcić na drugi bok to jest już niezły challenge :)

A co do wagi u mnie kilo na plusie, jakoś się bardzo nie objadam, ale tez sobie nie żałuje. Ale jak będzie za bardzo rosło to niestety muszę przyhamować, dałam sobie max 10 kilo, przy mojej wadze wyjściowej to i tak będzie dużo.

a, no z przekręcaniem faktycznie jest trochę akrobacji :D najgorzej, jak się tak super ulozysz, cieplutko, śpisz sobie elegancko a tu pobudka - trzeba siku :D u mnie to po toalecie, zgaszeniu światła i ułożeniu się wygodnie zawsze okazuje się, że jednak jeszcze raz muszę do wc :p

reklama
Do góry