Ja z kolei nie mogę soków i większości owoców. Boli mnie po nich żołądek. Jedyne przyswajane owoce to banany właśnie i gruszki. Po soku pomarańczowym który uwielbiam mam zgage albo wymiotuje[emoji17]Nie no co Ty, nie musi być źle Poprostu niektóre rzeczy nawet bez ciąży robią armagedon w brzuchu ale ja miałam taki smak akurat na te owoce ze przesadzilam. Zauwazylam np ze po bananie albo mandarynkach jest ok, ale jak zjem pomarańcze to bez maski gazowej nie da sie siedzieć dlatego unikam, tak samo jak nie złapie sie juz za śliwki z jabłkiem, moze osobno będą ok
reklama
Ja schudłam 5kg. Przed ciąża ważyłam 75. No i pomału sobie próbuje dobić na razie 72 mi wskoczylo.
A byłam wczoraj w biedronce i były te rogal do spania, może zainwestuje. Od początku ciąży okropnie mi się śpi, budzę się co 2 godziny. Każdy odgłos też sprawia że się budzę. Także z mężem śpimy osobno już 14 tygodni
A byłam dziś na ćwiczeniach dla ciężarnych. Super sprawa, nogi bolą, ale czuję się świetnie. I zdałam sobie sprawę że moja kondycja jest równa 0.
A byłam wczoraj w biedronce i były te rogal do spania, może zainwestuje. Od początku ciąży okropnie mi się śpi, budzę się co 2 godziny. Każdy odgłos też sprawia że się budzę. Także z mężem śpimy osobno już 14 tygodni
A byłam dziś na ćwiczeniach dla ciężarnych. Super sprawa, nogi bolą, ale czuję się świetnie. I zdałam sobie sprawę że moja kondycja jest równa 0.
N
Natuś_ka
Gość
Ojj biedny mąż to teraz jak wsadzisz taką poduche do łóżka to nawet jakby chciał w nocy przyjść żebyś go przygarnęła to się nie zmieściJa schudłam 5kg. Przed ciąża ważyłam 75. No i pomału sobie próbuje dobić na razie 72 mi wskoczylo.
Trudno. Jakby nie chrapał to by mógł spać że mną . Kupiłam mu specjalnie jakiś spray na bazie tych olejków do lepszego oddychania, to jemu to nie smakuje i nie będzie tego brać. Każdego szkoda a ja przed ciążą spałam bardzo długo. Potrafiłam się położyć o 18 i do rana spać. W weekend odsypialam pracę to i nawet po 15 godz spałam. I strasznie mi tego brakuje. No ale cóż. Myślę, że już nigdy tak długo nie pośpieOjj biedny mąż to teraz jak wsadzisz taką poduche do łóżka to nawet jakby chciał w nocy przyjść żebyś go przygarnęła to się nie zmieści
Miłego wieczoru dziewczyny
Nocowałam w ten weekend u rodziców dwie noce bo mój M przyklejał listwy na mieszkaniu i nie chciał bym wdychała klej i mając tą poduchę z biedronki spałam jak dziecko a normalnie byłoby mi samotnie także polecam a mąż niech zazdrościJa schudłam 5kg. Przed ciąża ważyłam 75. No i pomału sobie próbuje dobić na razie 72 mi wskoczylo.
M
me185149
Gość
Trudno. Jakby nie chrapał to by mógł spać że mną . Kupiłam mu specjalnie jakiś spray na bazie tych olejków do lepszego oddychania, to jemu to nie smakuje i nie będzie tego brać. Każdego szkoda a ja przed ciążą spałam bardzo długo. Potrafiłam się położyć o 18 i do rana spać. W weekend odsypialam pracę to i nawet po 15 godz spałam. I strasznie mi tego brakuje. No ale cóż. Myślę, że już nigdy tak długo nie pośpie
Miłego wieczoru dziewczyny
Ja też kupiłam jakieś kroperki desmoran chyba się nazywały i niby pomagały niby nie. Wysłałam go do lekarza dostał skierowanie do laryngologa, alergologa i kropelki do nosa "Pranasol" pomagaja póki co
Też kupiłam ta biedronkowa, wydaje się bardzo solidna. Ja pół nocy śpię z nia pil bez bo przeszkadza mi jak się przekrecam.
Ja ostatnio też wywalilam męża na jedna noc ,bo już miałam dość. Nie dość, że budzę się do młodego,bo się rozkopuje i zaraz chory to jeszcze ten chrapie jak niedźwiedź. I się wkoncu wyspałam.
U mnie waga póki co stoi chociaż, piersi mam większe już musiałam stanik zmienić i brzuch też nieźle widać, przynajmniej w ubraniach.
Ja ostatnio też wywalilam męża na jedna noc ,bo już miałam dość. Nie dość, że budzę się do młodego,bo się rozkopuje i zaraz chory to jeszcze ten chrapie jak niedźwiedź. I się wkoncu wyspałam.
U mnie waga póki co stoi chociaż, piersi mam większe już musiałam stanik zmienić i brzuch też nieźle widać, przynajmniej w ubraniach.
Byłam dziś na USG prywatnie w lux medzie.
Badanie było bardziej dokładne niż prenatalne na NFZ co robiłam tylko że nie zmierzył długości ale tak to wszystko. Ważymy 100g, i jesteśmy 3 dni do przodu. Główka tylko o tydzien starsza.
Pytałam o gulke co wychodzi w dole brzucha to mam brać 3x1 no spe. Lekarz zaznaczył że jak się wstaje z łóżka to położyć się na bok i dopiero wstac.
I uwaga niespodzianka.... Chyba bd chłopak
Badanie było bardziej dokładne niż prenatalne na NFZ co robiłam tylko że nie zmierzył długości ale tak to wszystko. Ważymy 100g, i jesteśmy 3 dni do przodu. Główka tylko o tydzien starsza.
Pytałam o gulke co wychodzi w dole brzucha to mam brać 3x1 no spe. Lekarz zaznaczył że jak się wstaje z łóżka to położyć się na bok i dopiero wstac.
I uwaga niespodzianka.... Chyba bd chłopak
Mujer nie trzeba tresować. Jak stosujesz od początku to naprawdę jest bez płaczu. Mój synek dzięki niej spał całe noce. Zawsze wiedziałam czego chce. Czy jest głodny czy ma mokro czy jest śpiący. Dla mnie mega pomocną metodą ale każdy wybiera sam.Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...
reklama
A nikt nie zakazuje tam przytulaniaMujer nie trzeba tresować. Jak stosujesz od początku to naprawdę jest bez płaczu. Mój synek dzięki niej spał całe noce. Zawsze wiedziałam czego chce. Czy jest głodny czy ma mokro czy jest śpiący. Dla mnie mega pomocną metodą ale każdy wybiera sam.