reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny a jak już o tych opisach USG mówimy. Co oznacza skrót IT razem z wielkością wpisaną obok? Bo nie pamiętam co lekarz mierzył a w Internecie nic takiego znaleźć nie mogę.

I przy okazji życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji8]

reklama
Dziewczyny tak mnie brzuch boli mam wzdęcia itp że nie jestem w stanie odroznic z czego ten ból idzie :( tu kuje tu się wzdyma...
Ja się wczoraj położyłam z takim bólem brzucha że aż mnie to zmartwilo. Dzisiaj już mam uszykowane śliwki w wodzie i zaraz będę wcinala. Zaparcia mam dużo gorsze niż w pierwszej ciąży a gdzie tu do końca jak brzuch urośnie. Trzeba się przemeczyc...

A jakie tytuły?:)
Z ciążowych książek to "W oczekiwaniu na dziecko" i "Ciężarówką przez 9 miesięcy" a z dzidziusiowych to "Bobas instrukcja obsługi", "Szkrab instrukcja obsługi" i "Bobas lubi wybór" :) mam jeszcze w planach zamówić "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy".

Do dziewczyn, które używają, posiadają poduszkę ciążową do spania. Zadowolone jesteście? Ostatnio coraz gorzej mi się śpi pomimo wkładania między nogi poduszki, która i tak później ląduje na podłodze albo gdzieś w nogach.

Zmykam zaraz oddać krew na toxo i hiv ;)

Tak, jestem umówiona z ginekologiem prywatnie na środę.

Ewunia nie przejmuj się pappa wyszlo dobrze, a po wizycie w przyszłym tygodniu będziesz będziesz spokojniejsza :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty!

A mi wczoraj jak na złość ukruszyla się jedynka :( w szkole jako dziecko miałam wypadek, dwie jedynki i dwojka zostały uszkodzone, niestety doklejanie trzymają się kilka lat i trzeba poprawiać. Po 9 będę dzwoniła do dentysty żeby dostać się jak najszybciej bo wstyd tak chodzić [emoji85]

Ja się wczoraj położyłam z takim bólem brzucha że aż mnie to zmartwilo. Dzisiaj już mam uszykowane śliwki w wodzie i zaraz będę wcinala. Zaparcia mam dużo gorsze niż w pierwszej ciąży a gdzie tu do końca jak brzuch urośnie. Trzeba się przemeczyc...
Współczuję ja w pierwszej ciąży nie miałam problemów z zaparciami oby wtej różniez się nie pojawiły.
Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...
Czytalam ta książkę zaraz po urodzeniu synka w formie ebooka podczas nocnych karmień i niestety zgadzam się z Mujer nic mi ona nie pomogła wręcz przeciwnie tylko namieszala w głowie, nie polecam :)
Dziewczyny kto jutro wizutuje??[emoji5][emoji5]My na 11 do lekarki prowadzącej zapytam czy potwierdza dziewczynke [emoji5]
Kciuki za wizytę :) i dziewczynkę!

Przecież to tresura dzieci. Niemowlaki nami rządzą, nie karm na żądanie, usypianie samodzielne z płaczem, to jej rady. Dla mnie katastrofa...
Też nie polecam. Dzieci są po to by je tulić i lulkać jeśli tego potrzebują. A nie trwa to jakoś b.długo. Niestety maluchy szybko rosną i szybko przestają potrzebować mamy i taty i tulenia...

reklama
Do góry