kitty89
Fanka BB :)
@Kalinova przykro mi że się zamartwiasz, prawda natomiast jest taka że te statystyki jeszcze nic nie znaczą, najważniejsze że usg wyszło dobrze. Bardzo dobrze ze idziesz do swojej dr niech ona jeszcze powie co uważa w końcu zna Ciebie i wszystkie Twoje wyniki najlepiej. Tak jak któraś dziewczyna napisała wyżej amnio to już badania inwazyjne alee jeśli ma Ciebie uspokoić to lepiej zrobić niż zadreczac się cała ciążę. Przemysl na spokojnie decyzję. Trzymam kciuki na pewno będzie wszystko dobrze!
Piszecie o bezsenności ja śpię jak zabita A rano jak synek mnie budzi to oddałabym wiele za dodatkowe pół godzinki
@delicious ja mam tak samo objawy praktycznie wszystkie juz minęły, ruchów znowu nie czuje od ponad tygodnia i zastanawiam się czy na pewno jest wszystko okej. Czasami jedynie ciągną mnie więzadła i pachwiny. No i brzuszek u mnie już ładnie zaokrąglony.
Kciuki za wszystkie wizyty!
Piszecie o bezsenności ja śpię jak zabita A rano jak synek mnie budzi to oddałabym wiele za dodatkowe pół godzinki
@delicious ja mam tak samo objawy praktycznie wszystkie juz minęły, ruchów znowu nie czuje od ponad tygodnia i zastanawiam się czy na pewno jest wszystko okej. Czasami jedynie ciągną mnie więzadła i pachwiny. No i brzuszek u mnie już ładnie zaokrąglony.
Kciuki za wszystkie wizyty!