Siemka, ja robiłam- te nifty wyszły mi ok pappa jeszcze nie odebralam, ale mój lekarz mówił że nie ma sensu robić papa jak się robiło nifty bo nifty bazują na analizie kodu genetycznego A pappa na kalkulacji prawdopodobienstwaHej ja miałam prenatalne harmony, ( jak już o tym mowa) co prawda wcześniej się nie udzielałam ale chciałam się z Wami podzielić wynikami. No wiec wszystko wyszło dobrze!!! Jutro jade jeszcze na usg prenatalne plus test papa, ale liczę ze skoro harmony wyszły pozytywnie to pozostałe potwierdza tylko ze wszystko okej a czy któraś z Was tez robiła harmony, nifty albo panorama??
reklama
Ja robomilam wcześniej niż badania usg prenatalne I test pappa u mnie wyszło wszystko Oki I na usg I nifty . Papa jeszcze nie odebralamCo najmniej 2 robiłyśmy Nifty w sumie teraz już Sanco.
Ide w piatek.Dostane tabletki miejmy tylko nadzieje ze lyzeczkowanie mnie ominie jak dobrze pojdzie wypisza mnie w soboteAurelia bardzo mi przykro... Ja przechodzę to samo niestety ...Idziesz do szpitala czy na razie w domu czekasz ?
kasiula222
Fanka BB :)
Z doświadczenia powiem ci nie nastawiaj się na takie szybkie wyjście ..( oczywiście życzę ci tego ) ja idę w poniedziałek i wolę się nastawić na 5 dni przynajmniej bo wiem jak ostatnio było . Nie zawsze tak jest jak chcemy .. Co powiedział dziś konkretnie lekarz ?Ide w piatek.Dostane tabletki miejmy tylko nadzieje ze lyzeczkowanie mnie ominie jak dobrze pojdzie wypisza mnie w sobote
lafantynka
No właśnie tez się zastanawiam po co te badania papa skoro harmony wyszło ok. Ale skoro doktorek karze to robię. Długo czekałam na tego maluszka i teraz wole dmuchać na zimne chociaż liczę na to ze to tylko formalnośćSiemka, ja robiłam- te nifty wyszły mi ok pappa jeszcze nie odebralam, ale mój lekarz mówił że nie ma sensu robić papa jak się robiło nifty bo nifty bazują na analizie kodu genetycznego A pappa na kalkulacji prawdopodobienstwa
Z doświadczenia powiem ci nie nastawiaj się na takie szybkie wyjście ..( oczywiście życzę ci tego ) ja idę w poniedziałek i wolę się nastawić na 5 dni przynajmniej bo wiem jak ostatnio było . Nie zawsze tak jest jak chcemy .. Co powiedział dziś konkretnie lekarz ?
No właśnie tez się zastanawiam po co te badania papa skoro harmony wyszło ok. Ale skoro doktorek karze to robię. Długo czekałam na tego maluszka i teraz wole dmuchać na zimne chociaż liczę na to ze to tylko formalność
Już to pisałam, ale powtórzę pappa jest białkiem produkowanym przez łożysko i poza ocena wad informuje tez o tym, czy łożysko dobrze pracuje. Wiec warto zrobić.
To 1 twoje poronienie?.Miala byc moja ginekolog ale miala porod i nie zeszla z tym lekarzem.Zrobil usg mowi ze nic nie widzi potem mowi czy mi pani ginekolog mowila ze nic sie nie dzieje...wczesniej pytal mnie o wiek nie wiem po co i wczesniejsza ciaze.Wiem wiem.Ale bardziej o syna mi chodzi ze dlugo beze mnie nie wytrzymama.Mielismy ciezkie lata i syn praktycznie mieszkal ze mna ale bez taty.Dlatego jest bardzo zwiazany ze mna.
lafantynka
Aaaaaa to nie wiedzialam. No to zmienia postać rzeczyJuż to pisałam, ale powtórzę pappa jest białkiem produkowanym przez łożysko i poza ocena wad informuje tez o tym, czy łożysko dobrze pracuje. Wiec warto zrobić.
reklama
kasiula222
To moje drugie poronienie w tym roku . Ja też mam syna 6 l i córkę. 4 która wymaga opieki 24 godzinej bo jest niepełnosprawna i mąż pół dnia musi z nią być a drugie pół opiekunka .. A ja tam sama ...i co nie mam wyjścia . Dziwne że lekarka ci wczoraj konkretnie nie powiedziała to widać na USG jak bije serce .To 1 twoje poronienie?.Miala byc moja ginekolog ale miala porod i nie zeszla z tym lekarzem.Zrobil usg mowi ze nic nie widzi potem mowi czy mi pani ginekolog mowila ze nic sie nie dzieje...wczesniej pytal mnie o wiek nie wiem po co i wczesniejsza ciaze.Wiem wiem.Ale bardziej o syna mi chodzi ze dlugo beze mnie nie wytrzymama.Mielismy ciezkie lata i syn praktycznie mieszkal ze mna ale bez taty.Dlatego jest bardzo zwiazany ze mna.