reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No dlatego właśnie dzisiaj już jechałam z pismem do dyrektora placówki w razie gdyby mnie nie przyjęli :) ale na szczęście się udało :)

i bardzo dobrze kochana :)
niestety u nas niektóre przychodnie nie wiedzą (lub udają że nie wiedzą) o takich ustawach na korzyść pacjentów.
trzeba się wyklocac jeśli mamy taką mozliwosc według przepisów :)

czasem dzieje się coś groźnego (jak w Twoim wypadku) a zdolalybysmy urodzić kilka razy jak by się czekało do specjalistów.

przykład - Wrocław 4 poradnie endokrynologiczne na NFZ, 3 z nich terminy po 3/4 lata, a 4 termin za 3500 dni.

reklama
i bardzo dobrze kochana :)
niestety u nas niektóre przychodnie nie wiedzą (lub udają że nie wiedzą) o takich ustawach na korzyść pacjentów.
trzeba się wyklocac jeśli mamy taką mozliwosc według przepisów :)

czasem dzieje się coś groźnego (jak w Twoim wypadku) a zdolalybysmy urodzić kilka razy jak by się czekało do specjalistów.

przykład - Wrocław 4 poradnie endokrynologiczne na NFZ, 3 z nich terminy po 3/4 lata, a 4 termin za 3500 dni.
To jest niestety temat rzeka...

Dziewczyny @Luśka i @kasiula222, kciuki za wizyty, dajcie koniecznie znać po :)!

@kb.karola90 super, że wszystko ok jednak. Ja się dziwię, że w ogóle ginekolog cokolwiek wyrokował... Trochę niepoważne. Tym powinien od początku zająć się specjalista chorób zakaźnych. Mnie od razu z dodatnim IgM wysłał do "zakaźnika". Szkoda tylu Twoich nerwów :(. No, ale najważniejsze, że jest dobrze! Chociaż ja wiedziałam od początku, że będzie spoko po tym jak napisałaś, że wcześniej już miałaś IgG dodatnie ;).

Dziewczyny @Luśka i @kasiula222, kciuki za wizyty, dajcie koniecznie znać po :)!

@kb.karola90 super, że wszystko ok jednak. Ja się dziwię, że w ogóle ginekolog cokolwiek wyrokował... Trochę niepoważne. Tym powinien od początku zająć się specjalista chorób zakaźnych. Mnie od razu z dodatnim IgM wysłał do "zakaźnika". Szkoda tylu Twoich nerwów :(. No, ale najważniejsze, że jest dobrze! Chociaż ja wiedziałam od początku, że będzie spoko po tym jak napisałaś, że wcześniej już miałaś IgG dodatnie ;).
No właśnie gin od razu wysłał mnie do zakaznika. Kazał tylko zrobić awidność.

A ja też już pomału zaczynam się trochę lepiej czuć :) choć i mdłości się od czasu do czasu pojawiają. Dziś u mnie na obiadek karkówka pieczona :) a już dawno nie jadłam czegoś tak sytego [emoji16]

reklama
Do góry