reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna:( byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek:(
Mi najwygodniej w leginsach. I zdecydowanie najbardziej podchodzą mi te z Sinsay.
Jeśli chodzi o górę to raczej nosiłam luźne bluzki więc jeszcze się mieszczę [emoji4]

Heja. Ja tylko na chwilę o ciążowych ciuchqch. Mnie tez najwygodniej w leginsach/treginsach. Ale polecam taki patent na zwykle spodnie. Ja jak narazie tak chdoze i jest ok.
Screenshot_20181003-161445.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181003-161445.jpg
    Screenshot_20181003-161445.jpg
    93 KB · Wyświetleń: 198
@Sylwiakp a Ty nie masz problemu?
Wchodzicie po nr źlecenia?
U mnie się pokazuje że wynik niedostępny i sprawdziłam w necie że wtedy idzie tylko do lekarza, bez sensu...

Kochana mi zawsze dawali numerek zlecenia, taki kod kreskowy i sprawdzałam w internecie.
Dostaję skierowania zawsze z NFZ więc chyba to nie chodzi o to czy prywatnie.
Dziś nie dostałam numeru, bo zapomniałam dowodu ale uprzejma Pani pobrała mi krew, kiedy pokazałam że parę dni wcześniej robiłam u nich inne badania na to samo nazwisko :D

A Ty chodzisz na nfz czy prywatnie? Bo już nie raz słyszałam w poczekalni jak pielęgniarki tłumaczyły pacjentom że wyniki na Internecie możesz sobie sprawdzić tylko wtedy kiedy robisz badania prywatnie a kiedy robisz je ze skierowaniem to właśnie idą one tylko do lekarza i przez Internet nic nie sprawdzisz
W enelmedzie normalnie są w necie ze skierowania. Mam na swoim koncie. Jedynie hiv, kiłe i cytologie muszę odebrać sama.

reklama
Dziewczyny mam wyniki zna się któraś ? Zobacz załącznik 904046
Masz cukrzycę ciążowa. Wynik ostatni jest sporo ponad norme która masz podana. Powinno być poniżej 140. Według moim norm może być do 153 ale to nie zmienia faktu że jest cukrzyca. A nie ma co porównywać różnych norm z różnych labo. Wszystko będzie dobrze dieta i glukomert i wszystko będzie ok [emoji4]

Do góry