Sandra, jak Twoja wizyta dzisiejsza? Miałaś chyba przed południem i nic się nie odzywasz?Gratulacje kochana, ja jestem ciekawa, czy jutro się czegoś dowiem.
reklama
CoffeS
Fanka BB :)
Mi najwygodniej w leginsach. I zdecydowanie najbardziej podchodzą mi te z Sinsay.A ja bym chciała się zapytać czy któraś mama już kupowała dla siebie ciuchy ciążowe?
Mnie moje wszystkie spodnie Cisna byłam w h&m na dziale dla mam, wzięłam dwie pary portków jedne M dopasowane do nóg i pupy a drugie L jak worek
Jeśli chodzi o górę to raczej nosiłam luźne bluzki więc jeszcze się mieszczę [emoji4]
mamablondi
kasiula222
@Sylwiakp a Ty nie masz problemu?
Wchodzicie po nr źlecenia?
U mnie się pokazuje że wynik niedostępny i sprawdziłam w necie że wtedy idzie tylko do lekarza, bez sensu...
Kochana mi zawsze dawali numerek zlecenia, taki kod kreskowy i sprawdzałam w internecie.
Dostaję skierowania zawsze z NFZ więc chyba to nie chodzi o to czy prywatnie.
Dziś nie dostałam numeru, bo zapomniałam dowodu ale uprzejma Pani pobrała mi krew, kiedy pokazałam że parę dni wcześniej robiłam u nich inne badania na to samo nazwisko
Dziewczyny mam wyniki zna się któraś ? Zobacz załącznik 904046
Zależy jaką normę uzna Twój ginekolog, bo w ciąży na czczo powinna być do 92, przynajmniej u mnie tak było, i na wynikach z diagnostyki.
No i wydaję mi się że po 2 godzinach powinien spaść Ci wynik poniżej 140 mg.
W enelmedzie normalnie są w necie ze skierowania. Mam na swoim koncie. Jedynie hiv, kiłe i cytologie muszę odebrać sama.A Ty chodzisz na nfz czy prywatnie? Bo już nie raz słyszałam w poczekalni jak pielęgniarki tłumaczyły pacjentom że wyniki na Internecie możesz sobie sprawdzić tylko wtedy kiedy robisz badania prywatnie a kiedy robisz je ze skierowaniem to właśnie idą one tylko do lekarza i przez Internet nic nie sprawdzisz
kasiula222
Mi też się tak wydaje i pewnie będę miała dietę mam nadzieję że na tym się zakończyZależy jaką normę uzna Twój ginekolog, bo w ciąży na czczo powinna być do 92, przynajmniej u mnie tak było, i na wynikach z diagnostyki.
No i wydaję mi się że po 2 godzinach powinien spaść Ci wynik poniżej 140 mg.
W enelmedzie normalnie są w necie ze skierowania. Mam na swoim koncie. Jedynie hiv, kiłe i cytologie muszę odebrać sama.
O właśnie, zapomniałam, grupę krwi i HIV, kiłę musiałam odbierać osobiście, ale to był początek ciąży, już teraz wszystko online
reklama
Natalia91
Masz cukrzycę ciążowa. Wynik ostatni jest sporo ponad norme która masz podana. Powinno być poniżej 140. Według moim norm może być do 153 ale to nie zmienia faktu że jest cukrzyca. A nie ma co porównywać różnych norm z różnych labo. Wszystko będzie dobrze dieta i glukomert i wszystko będzie ok [emoji4]Dziewczyny mam wyniki zna się któraś ? Zobacz załącznik 904046