Biedronka84
Fanka BB :)
Dziewczynki gratuluję pozytywnych badań i zdrowych maluszków.Ja mam prenatalne za tydzień.Na razie to mam sajgon w domu wszyscy włączonie ze mną rozłożyli się na wirusa[emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@delicious nprawden zostaje slad jak pójdę gdzieś na USG? Kurde ja byłam prywatnie w luxmedzie to moja się wkurzy że tak przeżywam bo też poleciałam bo ustaniu objawów.
Ja zaliczyłam już wizytę u dentysty. Trzeba zabrać ksero karty ciąży bo niby mamy więcej przywilejów. U mnie narazie spoko ale 8 ja zmartwiły w szczególności jedną którą nie może się wybic. Mam się zgłosić do chirurga na konsultacje co robić bo narazie nie usuną ale można cos tam z dziąsłem zrobić ale już zapowiedziała że któregoś piekpięk dnia mogę się obudzić opuchnięta z wielkim bólem i niewiadomo co robić ...
A co do porodow to lekarz prowadzący pyta się gdzie zamierzacie? I ewentualnie z jakimi reakcjami się spotkałyscie? Bo ja chcę w innym w innym mieście.
Czy któraś robi badania w diagnostyce?
A nie będę pisać takich danych na otwartym forumPozwolili ci je grać do domu... gdzie tak dobrze?
Moja siostra rodziła w sw Zofii. PolecaU mnie historia podobna. Pierwsza ciąża, brak szerokiej wiedzy o szpitalach. Tylko z uwagi na doświadczenia moich znajomych ja brałam pod uwagę 2 szpitale Madalinskiego, i Karowej. Na Karowej lekarz z polecenia do ktorego prywatnie poszlam mnie turbo wystawil gdy miałam problem na początku z zakażeniem moczu więc skreslilam I lekarza i szpital - więc pozostaje madalinskiego - z stamtąd mam też lekarza. Bo mówią że to ważne, aby lekarz prowadzący przyjmował w szpitalu w którym chce rodzić... Ale wiesz byłam u niego na razie na 1 wizycie, kolejna 16.10... Więc ciężko nazwać to moim prowadzącym bo u Pani gin w lux med byłam już 4 razy w trakcie ciąży. Nie wiem jak to jest że znieczuleniem w madalu, ale to wszystko ponoć I tak zależy od ekipy która jest na dyżurze.. Więc trochę loteria...
O to powiem Ci że nigdy mi się nie zdarzyło. Zawsze mi wszystkie wyniki wyświetlaNatalia i widzisz wyniki? Bo u mnie już drugi raz taki przypadek że nie widzę tylko u lekarza a nie wszystko jest w karcie
@Sylwiakp a Ty nie masz problemu?O to powiem Ci że nigdy mi się nie zdarzyło. Zawsze mi wszystkie wyniki wyświetla
A Ty chodzisz na nfz czy prywatnie? Bo już nie raz słyszałam w poczekalni jak pielęgniarki tłumaczyły pacjentom że wyniki na Internecie możesz sobie sprawdzić tylko wtedy kiedy robisz badania prywatnie a kiedy robisz je ze skierowaniem to właśnie idą one tylko do lekarza i przez Internet nic nie sprawdzisz@Sylwiakp a Ty nie masz problemu?
Wchodzicie po nr źlecenia?
U mnie się pokazuje że wynik niedostępny i sprawdziłam w necie że wtedy idzie tylko do lekarza, bez sensu...
A do kogo chodzisz z Luxmedu? Ja u żadnego lekarza nie byłam więcej niż raz i dalej szukam odpowiedniej osoby. I w jakim wieku jesteś? Bo jak na razie wiele spraw nam się pokrywa.U mnie historia podobna. Pierwsza ciąża, brak szerokiej wiedzy o szpitalach. Tylko z uwagi na doświadczenia moich znajomych ja brałam pod uwagę 2 szpitale Madalinskiego, i Karowej. Na Karowej lekarz z polecenia do ktorego prywatnie poszlam mnie turbo wystawil gdy miałam problem na początku z zakażeniem moczu więc skreslilam I lekarza i szpital - więc pozostaje madalinskiego - z stamtąd mam też lekarza. Bo mówią że to ważne, aby lekarz prowadzący przyjmował w szpitalu w którym chce rodzić... Ale wiesz byłam u niego na razie na 1 wizycie, kolejna 16.10... Więc ciężko nazwać to moim prowadzącym bo u Pani gin w lux med byłam już 4 razy w trakcie ciąży. Nie wiem jak to jest że znieczuleniem w madalu, ale to wszystko ponoć I tak zależy od ekipy która jest na dyżurze.. Więc trochę loteria...