Psu kupie takie lapki haha
Skoro tak wam to przeszkadza zrobcie ten watek prywatnym.
O ludu! Dobrze, że narobiłam. Dzisiaj w ogóle mało czasu, bo Adama jeszcze zostawiłam. Wczoraj mu ciągle nawracało.
@delicious zdrówka!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Po to, aby wiedzieć z kim masz do czynienia.
U nas z Córką była taka jedna. Długo z nami była. Ale przestało nam się zgadzać to co pisze. I ją z fb wywaliłyśmy. Niby nie miała konta i specjalnie założyła inne. Potem się okazało, że jednak ma.
Da się żyć bez, owszem. Ale człowiek się zżywa.
Zgadzam się. U Syna poznałam dziewczynę, która mieszka koło mnie. I urodziła tego samego dnia. Śmiejemy się, że mamy bliźniaki. Znamy się już ponad 4 lata i do dziś spotykamy. Fajne takie znajomość. Kiedyś w Warszawie spotkaliśmy się w większym gronie. Do tego mam znajomą, która mieszka w UK, ale ma rodzinę pod Warszawą i co najmniej raz w roku się widzimy A mamy takie dwie co teraz są najlepszymi przyjaciółkami. Uważam, że nieważne gdzie się ludzi poznaje.
Jestem na nie. W ogóle bym chciała, aby jak najdłużej pępowina tętniła. To bardzo ważne dla dziecka.
Niedrapki to takie rękawiczki, aby dziecko się nie drapało. Ale ja nigdy nie używałam. Dziecko musi poznawać świat poprzez dotyk.
I też jestem za zamkniętym forum. Nie lubię jak ktoś sobie tylko czyta i ogląda zdjęcia. Widać to już jak się wstawia jakieś fotki, chociażby usg. Udziela się 20 osób a widzi ze 100. @liczba nawet Twoje wpisy lubi jakaś krupa, której kompletnie nie znam...
Skoro tak wam to przeszkadza zrobcie ten watek prywatnym.