reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja pierwsza ciążę miałam obciążona wadami zakończyła się ona obumarciem. I pamiętam jak te pappy przyszły jaki to był stres bo oczywiście wynik zły a to tylko statystyki. Już z usg wiedzieliśmy że jest tak a nie inaczej ale to był taki dodatkowy cios.
Ja myślałam że jak będzie USG dobre to papy bym nie robiła ...bo to dodatkowy stres ...a różnie wychodzi ..koleżanka też ma dziecko z tą wada jak ja i wyszła jej papa 1:15 na tą samą wadę zrobiła amino dziecko zdrowe ale ile stresu ja to musiało kosztować .
A teraz u cb z USG wszystko ok czy jeszcze nie robiłaś prenetalnych ?

reklama
Jak jestem na tel to klikam czasem nastepna strona a okazuje sie , ze na poprzedniej zostawiam komus ocene np literowki czy inne. Mysle, ze to pomylka. Jak ja zostawie po sobie taki slad to juz wiecie skad :D
Ja też piszę tylko w telefonie i nigdy mi się nie zdarzyło. Możliwe, że się czepiam szczegółów, ale to może od złego samopoczucia, bo mam podwyższoną temperaturę i jestem chora :(.
Od teraz w takim razie wierzę, że to czysty przypadek z tą oceną.

Ja nie jestem za tym, zeby to forum bylo dla ''wybrancow'. Te literówki jestem pewna, ze przypadek. Nie kazdy chce sie dzielic co u niego, ale chetnie nas czyta. Co jakis czas dziewczyny nawet tak pisza. Jesli komus nie przeszkadza pokazanie swojej twarzy na forum ogolnym, jego sprawa. W zamknietym tez moga zostac rozni, przeciez sie nie znamy.

Pamiętam jak pisałaś jakie ryzyko miałaś. Ja jednak uważam, że po coś te testy pappa są. Jest tam wolne bhcg i białko pappa określone z krwi w jednostkach MoM i jak są nieprawidłowe to ryzyko też będzie inaczej wyliczane. U mnie są jedno około 0,670, a drugie 0,650 czy coś takiego. Mnie mój wynik cieszy, choć nie ma 100%. Nifty też nie dają 100%.
A jak wyszło w skali ryzyko zespołów ? Robiłaś też Nifty ?

Ja też piszę tylko w telefonie i nigdy mi się nie zdarzyło. Możliwe, że się czepiam szczegółów, ale to może od złego samopoczucia, bo mam podwyższoną temperaturę i jestem chora :(.
Od teraz w takim razie wierzę, że to czysty przypadek z tą oceną.

Czepiasz sie. Ja co chwile wycofuje oceny.

Nie zwróciła w prywatnej, tylko oceniła dzisiaj mój post, który zresztą był poprawny ;). Dla mnie jest to naprawdę dziecinne... Ostatni raz udzielała się tutaj 10 września, a skoro zagląda często i śledzi skrupulatnie każdy post oraz sprawdza pod względem błędów, to mogłaby napisać co u niej, jak samopoczucie w ciąży itp.
Asa ok ja nawet nie wiedziałam że jest taka opcja jak ocenianie czyjejś wypowiedzi. Mam tylko łapkę w górę albo w dół. Ale może to przez to że pisze tylko z telefonu? No nie ważne [emoji4] faktem jest że mogłaby dac znać co u niej słychać [emoji6]

Ja nie jestem za tym, zeby to forum bylo dla ''wybrancow'. Te literówki jestem pewna, ze przypadek. Nie kazdy chce sie dzielic co u niego, ale chetnie nas czyta. Co jakis czas dziewczyny nawet tak pisza. Jesli komus nie przeszkadza pokazanie swojej twarzy na forum ogolnym, jego sprawa. W zamknietym tez moga zostac rozni, przeciez sie nie znamy.
Racja, to sprawa każdego z osobna :rolleyes:. Ja natomiast wiem, że się tutaj fotkami nie pochwalę. Ani swoimi, ani moich dzieci.

reklama
Do góry