reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Taki bardzo wystajacy jak buła? Nie mialam tego nigdy, albo nie widzialam :x
Ja tez to mam i tez sie wystraszylam ze to jakas przepuklina bo przed ciąża jak sie tak pochylalam do tylu to te boczne mięśnie szły na bok i tyle a teraz wzdluz jest tak jakby buła ale nie boli, może to wnętrzności idą w gore jakoś jak macica rośnie, nie wiem nie znam sie:p

Taki bardzo wystajacy jak buła? Nie mialam tego nigdy, albo nie widzialam :x
Ja go zobaczyłam w pierwszej ciąży więc może jak się ciało kobiety zmienia to staje się bardziej widoczny. Ale tak jest duży wystający i na środku brzucha. Myślę że nie ma się Co martwić. Nawet nie wiem jak to wyglądało później bo poprostu o tym miesniu zapomniałam.

Witam mamuśki :) Ja dzisiaj co się nastresowałam znowu to moje. Jechałam dzisiaj do rodziców do Częstochowy, z Wrocławia, jaka była moja panika jak na stacji zobaczyłam brązowe plamki. Oczywiście w Cz-wie od razu IP. Jak zwykle wszystko Ok, co mnie ona nastresuje to ja nie mam pytań po prostu. A mówię ona bo pan doktor powiedział ze widzi dziewczynkę

Witam mamuśki :) Ja dzisiaj co się nastresowałam znowu to moje. Jechałam dzisiaj do rodziców do Częstochowy, z Wrocławia, jaka była moja panika jak na stacji zobaczyłam brązowe plamki. Oczywiście w Cz-wie od razu IP. Jak zwykle wszystko Ok, co mnie ona nastresuje to ja nie mam pytań po prostu. A mówię ona bo pan doktor powiedział ze widzi dziewczynkę
Najważniejsze że wszystko Oki. A ty się matka przyzwyczaja do tego stresu... będzie już tylko gorzej...

Dobrze ze wszystko w porządku:)

Ech no czasem tak te dzieciaki postrasza. Ale najważniejsze że ok. Dobrze że od razu sprawdziliscie. Można kontynuować weekend bez stresu ;)

Cześć kobitki, miłego weekendu :) piszecie o bólach krzyża i kości ogonowej, a boli któraś z Was spojenie i pachwiny? Pamiętam ten ból w pierwszej ciąży ale pojawił się dopiero pod koniec ciąży a teraz już na tym etapie jak trochę pochodzę i później się położę to nie mogę z bólu przekręcić się na drugi bok :(
Tak wcześnie boli to co będzie później... pamiętam podobny ból, ale sporo później jak już miałam duży brzuch. Albo jak dziecko czułam tak mega nisko, niemal w pochwie. Zawsze się bałam, bo ja miałam dwie ciąże zagrożone.

To mnie dzisiaj nad ranem kuło podbrzusze nie jakoś nisko bo nad blizna po cc i prawko to chwilkę ale się przestraszyłam . Miała któras tak?

U mnie bóle pleców są przez tylozgieta macice
Nie miałam. Ty miałaś rok temu cc, może blizna i okolice wtedy dokuczają bardziej, skoro nie minęło dużo czasu.
Również mam macicę w tyłozgięciu, ale nie bolą mnie plecy. Jeszcze. Bo w drugiej ciąży bolały na jakimś etapie, chyba około 17 tygodnia.

reklama
W porządku, a pan doktor nawet nie trochę wyśmiał ze takie brązowe plamienie to nie plamienie. Ze dopiero żywa krew jest niebezpieczna
Dobrze, że wszystko ok. Uff...

Widać już u was brzuszki? U mnie nie i myślę kiedy wystrzeli do przodu. Ja dostrzegam małe zaokrąglenie, ale znajomi nigdy by się nie zorientowali. Zresztą jeszcze nie chwaliłam się koleżankom ;).

Do góry