To z moim mężem być zawału dostała hak się budzę jest 0.30 to idę spać dalej i myślę że za godzinę zadzwonię, czy raczy wrócić on woli nocą żyćAle jestem psychiczną panikarą. Mąż poszedł na kolację, zrozumiałam że z dyrektorem. Wstaję, 0:30, go dalej nie ma. Dzwonię i dzwonię. Nie odbiera. Już czarne myśli jak to ja. Już nie wiem co robić. Wzięłam szukałam wizytówek i jest nr do dyrektora. I dzwonię, ale też nie odbiera. Znowu serce wali. Po jakimś czasie dzwoni Mąż, że nie słyszał i niedługo wraca. A na kolacji są z prezesem. Dobrze, że dyrektor nir odbierał i oby się nie dowiedział, że to ja. Kicha. Ja tak zawsze mam. Jak on nie odbiera a gdzieś jedzie to już mam najgorsze scenariusze w głowie. No psychol. Idę dalej spać.
reklama
Ale jak to? W nocy sobie gdzieś łazi? Sam? Mój nigdzie nie wychodzi. Tylko jak ma coś służbowego czy raz na ruski rok jakiś kolega zrobi kawalerski. I jak gdzieś daleko jedzie to też ciągle dzwonię. Ja sobie nie wyobrażam żeby mogło mu się coś stać. Wiecznie schizuję. Aż się boję jak dzieci zaczną wychodzić.To z moim mężem być zawału dostała hak się budzę jest 0.30 to idę spać dalej i myślę że za godzinę zadzwonię, czy raczy wrócić on woli nocą żyć
gosia1991
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny Któraś dziś wizytuje? Ja o 10 i mam takie mdłości ze jeść nie moge. Nie wiem czy to nie z nerwów
Kuchcikowa1
Witamy. To jesteśmy na podobnym etapie, mam termin na 18.04
Widzę kilka nas jest na 18 kwietnia [emoji4][emoji4]
Kuchcikowa1
Fryty tez bym mogła jeść na okrągło. Masakra Czasami mam wyrzuty sumienia ze karmie malucha takim syfem.
A jak tam wasze piersi, u mnie 13+2 i piersi już w ogóle mnie nie bolą.
U mnie nadal masakra, dzisiaj zaczynam 12 tc, tylko tyle że mi nie zanikło jeszcze mleko po poprzednim karmieniu [emoji57]
gosia1991
Bo magazynujesz dla nowego dzieciaczka ;D;DU mnie nadal masakra, dzisiaj zaczynam 12 tc, tylko tyle że mi nie zanikło jeszcze mleko po poprzednim karmieniu [emoji57]
kitty89
Ja Cie rozumiem mój też rzadko wychodzi i jak nie wraca długo to się stresuję, różne rzeczy dzieją się w dzisiejszych czasach..Ale jak to? W nocy sobie gdzieś łazi? Sam? Mój nigdzie nie wychodzi. Tylko jak ma coś służbowego czy raz na ruski rok jakiś kolega zrobi kawalerski. I jak gdzieś daleko jedzie to też ciągle dzwonię. Ja sobie nie wyobrażam żeby mogło mu się coś stać. Wiecznie schizuję. Aż się boję jak dzieci zaczną wychodzić.
Kciuki za wszystkie wizytujace, u mnie tylko wieczorna wizyta u endokrynologa. Narazie tsh mieści się w normie 1,6.
Kuchcikowa1
Bo magazynujesz dla nowego dzieciaczka ;D;D
Pewnie tak, ale to jeszcze tyllle czasu [emoji28]
reklama
mamablondi
A jak dlugo juz nie karmisz? Ja odstawilam 16 dni temu i mleka juz jie mam. Siara sie pojawia jedynieU mnie nadal masakra, dzisiaj zaczynam 12 tc, tylko tyle że mi nie zanikło jeszcze mleko po poprzednim karmieniu [emoji57]