reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie wierzę, że to muszę napisać. Ciąża się nie rozwinęła nawet o milimetr, serce przestało bić.
Na razie czuje tylko takie wkur****nie, że mam ochotę wszystkim rzucać. I wcale nie chce żeby przyszedł smutek, chce to przetrwać jak najszybciej. Pół roku, dwie stracone ciąże, masa poświęceń i nerwów. I wszystko w piz...
Daje sobie spokój z forum, chce się skupić na sobie tylko i wyłącznie teraz. Muszę odpocząć, spuścić z siebie to ciśnienie. Daje sobie spokój ze staraniami na pół roku na pewno, może dłużej. Zobaczymy jak się poukłada.
Trzymajcie się dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim zdrowia i spokoju. Albo inaczej - spokoju, który daje zdrowie. Milo było mi Was wszystkie poznać [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Tak bardzo mi przykro.... Przytulam :(

reklama
Nie wierzę, że to muszę napisać. Ciąża się nie rozwinęła nawet o milimetr, serce przestało bić.
Na razie czuje tylko takie wkur****nie, że mam ochotę wszystkim rzucać. I wcale nie chce żeby przyszedł smutek, chce to przetrwać jak najszybciej. Pół roku, dwie stracone ciąże, masa poświęceń i nerwów. I wszystko w piz...
Daje sobie spokój z forum, chce się skupić na sobie tylko i wyłącznie teraz. Muszę odpocząć, spuścić z siebie to ciśnienie. Daje sobie spokój ze staraniami na pół roku na pewno, może dłużej. Zobaczymy jak się poukłada.
Trzymajcie się dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim zdrowia i spokoju. Albo inaczej - spokoju, który daje zdrowie. Milo było mi Was wszystkie poznać [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Masakra.... współczuję strasznie. Trzymaj się ❤

Porcelana szok! W życiu bym nie pomyślała, bardzo mi przykro, nie mogę uwierzyć! :(:(
Ściskam mocno!!!!!!!!!!! Bardzo chciałabym coś więcej powiedzieć, POCIESZYĆ, ale mnie zatkało :eek:.

Trzymajcie się dziewczyny, życzę Wam przede wszystkim zdrowia i spokoju. Albo inaczej - spokoju, który daje zdrowie. Milo było mi Was wszystkie poznać
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
Strasznie mi przykro :(. Jak to przeczytałam to aż przeklnęłam. Trzymaj się kochana!

Ja wiem jak to z tym Internetem jest... Ale jednak tr9che się zestresowalam, niby jest szansa że się wchłonie bo chyba jeszcze z tydzień czasu jest. No i reszta jest ok, ale jesteś ale jak zawsze.. chyba trochę się postresuje do poniedziałku nie strasznie ale trochę pewnie tak. :)
Poczytałam na szybko dla ciebie fora i znalazłam pozytywne zakończenia, więc nie jest nic przesądzone. Musisz tylko przetrwać ten tydzień, może lubisz oglądać seriale lub czytać książki? To mogłoby zająć myśli.

Michalina...Nie wiem nawet co napisać. Napewno masz zdrowe podejście i myślę że to kiedyś będzie klucz do sukcesu . Ale tak jak piszesz tylko wtedy kiedy będziesz gotowa w pełni, a narazie poświęć sobie czas, tak jak planujesz i trzymam za Ciebie mocno kciuki będzie mi Ciebie tu bardzo brakować [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry