Ale powiedział jaka jest przyczyna bólu?Tylko jak nie jem jest lepiej. Lekarz kazal pic tylko wode.
reklama
Ale powiedział jaka jest przyczyna bólu?
Ginekolog to nie gastrolog. Na tym etapie i tak nie podaje sie zadnych lekow ani nie prowadzi diagnostyki. To moze byc wszystko.
Dziewczyny mam takie głupie pytanie ale pytam bo to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.
Czy to normalne że pojawia mi się owłosienie w miejscu gdzie go wcześniej nie było? Np od pępka w górę lub wokół pępka?
Nie wiem, bo tez pierwsza ciaza u mnie, ale ostatnio wyrwałam dwa grube czarne włosy z....brody! Myśle ze to hormony
patuśka
Fanka BB :)
Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki, tym razem musi byc dobrze. Przykro mi z powodu wujka.Nie wiem, czy pamiętacie, ale jutro mam bardzo ważną wizytę. Jutro według OM będę w 8t3d i nieważne jak późno miałam owulację, to jutro już bezsprzecznie powinno pojawić się serduszko.
Tydzień zleciał mi ekspresowo na szczęście. Oszczędzałam się, brałam leki. Skłamałabym jakbym napisała, że cały czas leżałam, ale naprawdę się starałam.
Stres jednak przed jutrem mam ogromny. Jakby tego było mało, to dziś w nocy nagle na zawał zmarł brat mojego taty, który tydzień temu skończył 60 lat. Nie byłam z nim super blisko, spotykaliśmy się od święta, ale bardzo go lubiłam i ceniłam. Uwielbiałam z nim rozmawiać, był przeinteligentym facetem. Nie wiem czy to te nerwy, czy nie wytrzymałam już ciśnienia i woda w dzbanie się przelała, ale nie mogę się uspokoić. Płaczę non stop od kilku godzin aż mi się wymiotować chce. Nie ogarniam sama siebie, bo z natury jestem twarda i potrafię emocje na wodzy trzymać.
A co do jutra, to też mam złe przeczucia i jestem przygotowana na wszystko...
Te Twoje bole sa bardzo niepokojące. Wybierasz się jeszcze do innego specjalisty?U mnie znowu okropny bol brzucha. Nie wiem czy to kolki jelitowe, bol zoladka, dramat. Leze ,nic nie jem po 3 dni i jeszcze wymioty. Czekalam na koniec pierwszego trymestru z nadzieja ulgi, ale tak sie nie zapowiada.
Biore pregna plus na polecenie mojego lekarza. Rozne sa podejścia do witamin ciążowych, ale ja nie moge powiedzieć z czystym sumieniem, ze z posilkami na pewno dostarczam organizmowi wszystkiego co niezbędne, nie zywie sie bardzo niezdrowo, ale szalu nie ma.Dziewczyny, nie wiem czy ten temat był poruszany, ale powiedzcie jakich suplementów witaminek używacie? Ja na samym początku brałam Mama DHA, choć lekarka powiedziała, że starczy sam kwas foliowy, teraz mi się skończył i zastanawiam się co kupić. Jestem w 11 tyg, niektóre są od 13. Co radzicie?
patuśka
Fanka BB :)
Ja miałam jasniutkie wloski tuz pod pepkiem, a teraz kilka z nich jest czarnych, zapewne to normalneDziewczyny mam takie głupie pytanie ale pytam bo to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.
Czy to normalne że pojawia mi się owłosienie w miejscu gdzie go wcześniej nie było? Np od pępka w górę lub wokół pępka?
Ja zawsze miałam jasne, niewidoczne włosy na nogach, od początku ciąży włosy są ciemniejsze i rosną jakieś 5 razy szybciej, coś strasznegoJa miałam jasniutkie wloski tuz pod pepkiem, a teraz kilka z nich jest czarnych, zapewne to normalneobilo mi sie o uszy ze to moze oznaczac chłopca, bo ze testosteron, ale czy to prawda czy zabobony? Pojecia nie mam.
Karola2453
Zaangażowana w BB
Zgadzam się z Wami, u nas w rodzinie tez tak jest, że jak ma przyjść na świat dziecko to ktoś inny umiera.Będę trzymać kciuki jutro za Ciebie kochana!! ❤
Ostatnio przy okazji pogrzebu dziadka mojego Męża, rodzina o tym rozmawiała. Ja też się z tym zgadzam. Dużo jest takich przykładów, dziwnych zabiegów okoliczności.. Coś w tym musi być, smutne to jest ale ktoś tam na górze decyduje i wie lepiej. Nic nie dzieje się bez przyczyny, kiedy poronilam w kwietniu czułam okropny żal, jakby mi ktoś odebrał cząstkę mnie której jeszcze nie zdazylam poznać, ale z perspektywy czasu ufam że tak poprostu miało być.
Na każdą z nas czeka piękny scenariusz, kwestia kiedy i w jakich okolicznościach![]()
reklama