Heda
Fanka BB :)
Biedny... trzymaj się mam nadziej że szybko was wypuszcza.Tak zostawili niestety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedny... trzymaj się mam nadziej że szybko was wypuszcza.Tak zostawili niestety
na ulotce jest cos takiegoIle masz tego imbiru w prenatalu? Ja w prevomicie mam 200mg na tabletkę i dopiero to mi pomogło. Rano jak jeszcze leżę w łóżku jem krakersy, czekam chwilę i wstaje od razu robię śniadanie. Czasami wymiotuje po drodze i z zegarkiem w ręku starałam się co godzinę coś zjeść. Bywały dni że nic nie pomagały siedzialam w łóżku i ryczalam przez co jeszcze bardziej chciało mi się wymiotować u mnie na mdłości króluje chleb z twarozkiem/serkiem topionym i z pomidorem generalnie jak przyjdzie mi na cos ochota to pisze do meza i mi to kupuję, nawet fast foody. Bo potrafiłam umierać z mdłości 2 -3 dni. I tak sie kóla już miesiąc czasu. Raz lepiej A zazwyczaj gorzej oby do końca 1 trymestru
Ja wizytowała dzisiaj opisana wizyta w wątku z wizytCzy któraś z Pań wizytuje jutro tak jak ja?
Dodam, że to moja pierwsza wizyta. Trzymajcie kciuki [emoji110]
Też mam taka nadziejeBiedny... trzymaj się mam nadziej że szybko was wypuszcza.
Zazwyczaj rano albo wieczorem. Czasem jest dzień przerwy. Czasem codziennie.A masz go cały czas czy pojawia raz na jakiś czas ? Ze mnie wylatują glutowate nitki ale koloru żółto złotego. Brałam pimafucin. Ale znowu dzisiaj tak było, a na usg wszystko idealnie pokazywało. I bądź tu madry
I lekarz nie wie skąd się to bierze ? Wszystko jest Ok ?Zazwyczaj rano albo wieczorem. Czasem jest dzień przerwy. Czasem codziennie.
Tak. Ale jutro idę ponownie na wizytę.I lekarz nie wie skąd się to bierze ? Wszystko jest Ok ?
Do mnie i tak nic nie pasuje bo mój śluz tak jak mówiłam jest tylko koloru intensywnie żółtego wpadającego w pomarańcz, jak gile z nosa. Jest go mało i jest tylko raz dziennie. Czasami jeden dzień nie ma w ogóle. Zaczęło się tydzień temu i od tamtej pory oprócz tego nic się nie dzieje. Byłam u dwóch lekarzy i wszystko niby Ok. Jutro zaczynam 11t0dTak. Ale jutro idę ponownie na wizytę.
Jeszcze znalazłam coś takiego:
Link do: Ciąża - pytania i odpowiedzi