reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

I jak syn zareagował ? Trochę nie wiem jak to przekazać...[emoji1] w sumie to u mnie do dzisiaj nikt nie wiedział... Niemąż miał się dowiedzieć za 2 tygodnie w swoje urodziny, ale już dzisiaj nie wytrzymałam [emoji13] chyba do teraz jest w szoku [emoji13] reszta dowie się dopiero po 12tc...

Super, że serducho bije i wszystko jest OK! Odpoczywaj...
Synek cieszy się niewyobrażalnie. Dba o mnie. Cały czas do mnie mówi: mama no co ty ty jesteś w ciąży tobie nie wolno dźwigać. Bardzo chciał bo jest jedynym jedynakiem w przedszkolu. Reszta po 2-3 dzieci

reklama
Obyscie nie lezaly w szpitalu przed szczesliwym porodem. To co napatrzylam sie tu od wczoraj mnie przeraza. Leze obok sali zabiegowej....

Obyscie nie lezaly w szpitalu przed szczesliwym porodem. To co napatrzylam sie tu od wczoraj mnie przeraza. Leze obok sali zabiegowej....
Ciężko tak... współczuję.
A jak się czujesz jak brzuch boli jeszcze? Wypuszcza cię może do domku z lekami, szpital jest męczący.

Ciężko tak... współczuję.
A jak się czujesz jak brzuch boli jeszcze? Wypuszcza cię może do domku z lekami, szpital jest męczący.

Nic sie nie zmienia.. z tego co mowia, nie wypuszcza. Wynik posiewu dopiero za pare dni, antybiotyk conajmniej tydzien. Ale zobaczymy, teraz juz wiem jak wyglada ginekologia, porodowka itp

Synek cieszy się niewyobrażalnie. Dba o mnie. Cały czas do mnie mówi: mama no co ty ty jesteś w ciąży tobie nie wolno dźwigać. Bardzo chciał bo jest jedynym jedynakiem w przedszkolu. Reszta po 2-3 dzieci
Ja jeszcze corce nie powiedzialam. Wiem, ze bedzie sie bardzo cieszyc, ale po poronieniu musialam jej gruby kit wciskac, teraz czekam do 14 tygodnia

Czy któraś z Was bolą żeby? Mnie może nawet nie tyle bolą co ćmią tak jakby były wrażliwe z jednej strony. Kurczę chyba muszę iść do dentysty. Przed zajściem byłam bo mnie właśnie co bolało ale okazało się że to od zmiany pasty bo zeby sa zdrowe teraz niby pasty już nie zmieniałam a coś mnie właśnie ćmi

Mnie na początku krwawiły mocno dziąsła i przez to mnie bolały. Teraz się uspokoiło. A zdarzają wam się czasami takie ukłucia dosłownie sekundowe nawet nie potrafię tego opisać jakby w szyjce albo odbycie. Nie umiem ich namierzyć dokładnie :D ?

reklama
Mnie na początku krwawiły mocno dziąsła i przez to mnie bolały. Teraz się uspokoiło. A zdarzają wam się czasami takie ukłucia dosłownie sekundowe nawet nie potrafię tego opisać jakby w szyjce albo odbycie. Nie umiem ich namierzyć dokładnie :D ?

W szyjce tak, pare razy nawet dość mocno zaklulo.

Zamiast mdłości z okazji skończonego 7go tygodnie po każdym jedzeniu mi się odbija :/ ale tak na maksa, czasem nawet z refluksem. Chyba muszę zmniejszyć porcje...

Do góry