reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

W szyjce tak, pare razy nawet dość mocno zaklulo.

Zamiast mdłości z okazji skończonego 7go tygodnie po każdym jedzeniu mi się odbija :/ ale tak na maksa, czasem nawet z refluksem. Chyba muszę zmniejszyć porcje...
Mnie tez się odbija, w szczególności jak zjem coś co ewidentnie mi nie podpasuje.

reklama
Dzis sie czuje nie za dobrze, wszystko przeczytalam, ale nie dam rady odpisac niestety, bo juz chce sie polozyc.

@Mujer wszystko ok w przedszkolu, bez placzu, ale gorsze dni pewnie dopiero przed nami. U was tez dobrze jak widze, wiec oby tak dalej :).

@Natalia91 gratuluje serduszka, to zawsze uspokaja :rolleyes:.

Mnie na początku krwawiły mocno dziąsła i przez to mnie bolały. Teraz się uspokoiło. A zdarzają wam się czasami takie ukłucia dosłownie sekundowe nawet nie potrafię tego opisać jakby w szyjce albo odbycie. Nie umiem ich namierzyć dokładnie :D ?
Mnie tak kłuje kilka razy dziennie w szyjce. Właśnie się zastanawiałam , czy to może być coś poważnego, czy po prostu trochę się przeforsowałam przez te kilka dni.

reklama
Do góry