reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć, dziewczyny.
Dzisiaj sobie obiecałam coś słodkiego no i mam moje ukochane Schoko Bonsy z Kindera i do tego kawkę zbożową [emoji173]️ Stary poszedł opijac nowe auto do kumpla (ja jakoś nowych butów nigdy nie opijałam), w tle leci "Z kamerą u Kardashianów" i jestem cała do Waszej dyspozycji [emoji23] Muszę Was trochę nadrobić.

Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Mam nadzieję, że nie zapeszam teraz. Podbrzusze od czasu do czasu mnie zakluje, piersi bolą tylko przy dotyku i jak zbiegam ze schodów.
Postanowiłam jechać na wizytę 5 września. Będę wtedy w 6t+5. Jak nie zobaczę jeszcze serduszka, to na następnej wizycie [emoji6]

reklama
Cześć, dziewczyny.
Dzisiaj sobie obiecałam coś słodkiego no i mam moje ukochane Schoko Bonsy z Kindera i do tego kawkę zbożową [emoji173]️ Stary poszedł opijac nowe auto do kumpla (ja jakoś nowych butów nigdy nie opijałam), w tle leci "Z kamerą u Kardashianów" i jestem cała do Waszej dyspozycji [emoji23] Muszę Was trochę nadrobić.

Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Mam nadzieję, że nie zapeszam teraz. Podbrzusze od czasu do czasu mnie zakluje, piersi bolą tylko przy dotyku i jak zbiegam ze schodów.
Postanowiłam jechać na wizytę 5 września. Będę wtedy w 6t+5. Jak nie zobaczę jeszcze serduszka, to na następnej wizycie [emoji6]
Jak to nie opijasz nowych butow? [emoji33] Toz to jedna z najlepszych okazji

Za 2 tygodnie, no w sumie nie jest zle, nawet lekarka mi powiedziala ze na razie nie mam powodow do obaw. Takze troche wyluzowalam. Wzielam l4 na tydzień, poświęcę ten czas na odpoczynek i zdrowe odzywianie, bo to ostatnio zaniedbalam.
Ty mialas w tym tygodniu, dobrze pamietam prawda? Bedziesz jeszcze szla na jedno usg przed genetycznym?Mialam zanik wszystkich objawow na 3 dni, potem wrocily ale o bardzo malym nasileniu, to sie zdarza. Ale rozumiem Twoj stres bo mialam takie same mysli.
Raczej nie będę szła, dopiero pod koniec września kolejne usg.

Opijanie nowych butów to świetny pomysł [emoji23] czy te kupione dzieciom też można... bo mam 4 nowe nie opite pary.
Ja od wczoraj zdycham... nic mi się nie chce leń nad lenie... aż się boję co będzie za tydzień jak dostanę sama z maluchami [emoji53] najchętniej bym poszła spać i nie wychodziła z łóżka przez 3,4 dni...

Witajcie Tak bardzo się boję do wczoraj miałam bardzo silne mdłości dziś wstałam jakby nigdy nic żadnej mdłosci piersi nie bolą przy dotyku jedynie delikatnie,zrobiły się flakowate,wymioty zostały nie krwawię, nie wiem czy coś jest nie tak boję się bardzo a lekarz dopiero 10
Też tak miałam tylko w 8 tygodniu. Nie wytrzymałam i poszłam na usg, co mnie uspokoiło.

Bo robia w 12 tygodniu
Ja też na nfz chodzę i miałam usg w 5+6. Lekarz na wizycie kazał mi się umówić jak najszybciej, ja na to, że wolałabym później, żeby było serduszko. On stwierdził, że chce potwierdzić ciążę, ale jak bardzo chcę to żebym się umówiła po 10 sierpnia. Los zdecydował za mnie o terminie, bo był tylko jeden możliwy dzień, dokładnie 10 sierpnia :tak:. Lekarz podczas wizyty nie miał akurat grafiku przy sobie.

U mnie 9+4, brak zachcianek, brzuch boli, tragiczne mdlosci, -5kg i 5 dni do wizyty na nfz, ciekawe czy zrobia usg
Nie wiem co gorsze :D u mnie dzisiaj tez 9t4d a już dwa kg na plusie. Startowałam z 56 kg, myślałam ze do kwietnia nie zobaczę 7 z przodu ale chyba to jednak nie będzie możliwe bo już się w żadne jeansy nie mieszczę

Laski nie objadajcie się :-D. Takiej mi ochoty narobiłyście jak czytałam o tym co jecie, że teraz nie wiem co zaspokoi mój apetyt :rofl2:.

Laski nie objadajcie się :-D. Takiej mi ochoty narobiłyście jak czytałam o tym co jecie, że teraz nie wiem co zaspokoi mój apetyt :rofl2:.
Ojjjj dobrze powiedzieć trudniej zrobić... mnie dziś naszła ochota na słodkie i napadlam na osiedlowa cukiernie nie dość że wyszła z 3 różnymi ciastkami to jeszcze po drodze wyciągnęłam Kinder bueno[emoji23] [emoji53] [emoji12]

reklama
Do góry