reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Heda ja polecam moją gin, będę u niej już prowadzić drugą ciążę Karolina Spychała Śliwińska, co jest wg mnie dużym plusem, to pracuje w dwóch warszawskich szpitalach. Wydaje mi się że przyjmuje tylko prywatnie, ja do niej chodzę w ramach lux med.

Od dłuższego czasu się nie odzywałam, bo jakoś stresowałam się czy wszystko ok, a wizytę mam dopiero 5września. W końcu dziś poszłam do innego gin, bo moja na urlopie i ufff wszystko ok, jest serduszko 8t3d :-)

reklama
Dziewczyny a jak u was wymiary zarodków? U mnie w 8t2d było 1,46 cm i zastanawiam się czy to nie jest za mało. Bicie serca było Ok 150. Jak wasze doświadczenia ?
Mój maluszek w 7+1 miał 1,26 cm , USG skorygowalo wiek na 7+4. Teoretycznie rośnie teraz milimetr na dzień więc na dzień dzisiejszy 8+4 powinien mieć juz ok 2 cm:) oby tak wzorowo sobie tam rósł
Z tą wielkością to różnie chyba bywa, juz mowilam ze widziałam u dziewczyn ten sam rozmiar zarodka w ponad 8 tygodniu kiedy ja byłam w 7 dlatego mowiłam ze wielkoludka nosze chyba:p

No i super że wszystko się zgadza [emoji3] a nie żałujesz że poszłaś za wcześnie?
Nie [emoji4] po pierwsze już wiem że dzidzia jest w macicy po drugie że jest pecherzyk zoltkowy a po trzecie że nie mam infekcji bakteryjnej a poszłam też ze względu na mały dyskomfort. Ale biorę luteine i to ona jest winowajca. Teraz spokojnie mogę czekać na wizytę za tydzień [emoji4]

Dziewczyny proszę powiedzcie co byście zrobiły bo się zastanawiam. Czy pojechać dziś na szpital czy czekać jutro na wizytę (prywatną więc zapłacić trzeba)?

Mój maluszek w 7+1 miał 1,26 cm , USG skorygowalo wiek na 7+4. Teoretycznie rośnie teraz milimetr na dzień więc na dzień dzisiejszy 8+4 powinien mieć juz ok 2 cm:) oby tak wzorowo sobie tam rósł
Z tą wielkością to różnie chyba bywa, juz mowilam ze widziałam u dziewczyn ten sam rozmiar zarodka w ponad 8 tygodniu kiedy ja byłam w 7 dlatego mowiłam ze wielkoludka nosze chyba:p
Może chłopiec :D

reklama
Do góry